Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[E65] problem sa zaslonom

Bok!
    Evo prije par tjedana uzeo sam E65 na pretplatu kod tele2. Znam da je stariji model, ali meni je mob tip top. E sad, problem je... Kako radim u uredu i često pričam, prilikom razgovora čujem taj neugodni zvuk zujanja (zvuk visoke frekvencije) iz displaya. Taj zvuk se također čuje i kad se ne priča na mob. Dovoljno je da se mob nasloni na uho, a da je display aktivan. Mob je bio u mobisu na servisu, prilikom zaprimanja rekli su da je jasno da se čuje zujanje i da će biti ispravljeno. Prema radnom nalogu promjenjen je display, međutim čim sam donio mob doma i isprobao ista priča. opet zuji...
    Ima li netko molim s sličnim ili istim iskustvima na navedenom mobu i dali je možda naprosto to zujanje uobičajna stvar kod e65. Napominjem da se ne radi o zujanju iz tikovnice.

Hvala na pomoći unaprijed.
    Cheers!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moje ti je iskustvo da je to najnormalnija pojava na E65. Imam već drugu i ista stvar se događa na obje.
    To ni na koji način ne utječe na trajnost mobitela i nije kvar. Čuje se samo kad je upaljeno pozadinsko svjetlo. Ne brigaj i uživaj u odličnom mobitelu !

Čudi me da toga nisu svjesni u Mobis servisu, znači da tamo radi grupica ignoramusa

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E puno hvala! Sad konacno znam da je to normalno i da ne gubim vrijeme po servisima.

Cheers!

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    N900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To što ti je rekao God's servant je istina i nemaš razloga za brigu. Znam na šta misliš jer se meni to nekad dešavalo s nokijama 6630,6680,N72,N80. Na svakom od tih mobitela se čulo to zujanje kad je pozadinsko svijetlo upaljeno, ali nikad nisam pitao servis do čega je to. Na novijim mobitelima tj. mobitelima sa symbianom 9.2 pa nadalje to zujenje se više ne čuje.

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedino je malo "problem" to što me to zna smetati, pošto čujem taj zvuk prilikom razgovora. No čovjek se na manje-više sve privikne, pa ne bude ni ovo problem, valjda.

Cheers!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. E700-Problem S osvjetljenjem i zaslonom
    By flOoKi in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-08-2004, 22:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke