Ajd potkrijepi svoje izjave kakvim linkovima, jer koliko ja vidim službeni update na Android 2.0. još nepostoji za Magic.
Kad službeni update bude dostupan prvo će doći na htc support page, uvijek je tako...
caos,jel zna neko kako se to radi ili ako moze postavit neki liink ili tutorijal moze i na engleskom nije problem,imam magic koji je kupljen u vipu al je kupljen sim free,videh na netu da treba da se skine rom 2.0 sa htc sajta pa se raditi update sa 1.5 na 2.0 al na htc sajtu nema nigde mesta gde se moze skinuti rom plus kad se ode na support page pa kad se izabere magic svi magic koji su na listi su sa nekim mreza orange,roger,vodaphone i josh neke ne znam koji da izaberem
hvala
uzdravlje
Ajd potkrijepi svoje izjave kakvim linkovima, jer koliko ja vidim službeni update na Android 2.0. još nepostoji za Magic.
Kad službeni update bude dostupan prvo će doći na htc support page, uvijek je tako...
hmmm, čitao sam na engadgetu da u americi izlazi novi Magic (mytouch 3g fender edition) sa 3,5mm jackom i androidom 1.6.
Službeni update za običan Magic još nepostoji, ali zato postoji dosta foruma sa custom ROMovima, npr ovaj: http://android.modaco.com/category/4...re-modaco-com/
naravucenije da se ne igram sa djavolomnista ostavljam 1.5
Bookmarks