pretpostavljam da uzimaš u tele2 na pretplatu, da sam ja na tvom mjestu uzeo bi w705 jer ima najbolji omjer ponuđenog i cije te zbog wifija
eto postavio sam neku granicu ali postoje neki uvjeti, kao npr. da je riječ o kompanijama tele2 i vip, tarifa najjeftinnija koja postoji.a vi sad mi dajte prijedloge koji je najisplatniji mob za ove pare riječ je o pretplati da ne bude zabune
pomozite ljudi ja sam u višestrukoj dilemi oko toga koji mobitel odabrati od ovih, molim da mi date odgovor brzo jer mi je ostalo jako malo vremena.
hvala na svim odgovorima unaprijed!!!!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-01-2010 u 23:50
pretpostavljam da uzimaš u tele2 na pretplatu, da sam ja na tvom mjestu uzeo bi w705 jer ima najbolji omjer ponuđenog i cije te zbog wifija
a može li mi netko reći kakav je k850i kao muzički telefon, i jel w705 tj. bilo koji od ovih telefona može imati flash menue ( da skratim jesu brandirani ili ne)
većina tele2 mobova nisu brendirani pa mislim da nisu ni ovi.
k850 kao muzički telefon je prva liga(pod uvjetom stabilnog softvera)... Zapravo ti je to danas sve isto i walkman brand nekako izbacuju jer sve trpaju (kamera, muzika...) pod jedan model. K850 odličan (fotke mrak, pogotovo s blicom), i ako ti wlan nije nužan uzmi taj ako ga još imaju...
ja sam uzeo w705 na pretplatu, ali u t-mobile, i super zadovoljan sam, walkman je odličan, dobiješ s njim 4gb memorije, tipke su dobre, čak mi i klizni mehanizam djeluje vrlo dobro, što me iznenadilo... moja preporuka je w705![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks