Možete li mi reči gdje skinut bluetooth za komp
Možete li mi reči gdje skinut bluetooth za komp
Kako to misliš gdje skinut bluetooth? Jel ti treba softver za tvoj bluetooth stick ili šta, daj pojasni malo...![]()
Za imat bluetooth na računalu,on mora bit integriran u samom računalu ili moraš kupit bluetooth USB dongle. Za oba postoje pripadajući driveri i software. Da ćeš ga samo tako skinut s neta,nećeš 100%.
Najlogičnije bi bilo da si napisao:
Imam taj i taj komp(odnosno BT uređaj na njemu) ili laptop (marka-naziv-model) pa kako da osposobim BT na njemu?
Ovakvim načinom pitanja na forumu samo otežavaš drugima koji ti žele brzo i učinkovoto pomoći!
Za uređaj BT su ti najvažniji drajveri (kao i za sve ostale hardverske komponente).
Ako znaš naziv BT uređaj upišeš ga u google i pored toga "driver download".
Tako da si sve rješio jednostavno bez tuđe pomoći.
Problem je samo ako je to neki BT uređaj ŽNJ kvalitete koji je malo poznat tržištu.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
evo da ja pitam nesto ozbiljno, a da ne nacinjem temu novu, Acer Aspire 5735 (ili neki slican broj) laptop, i mislim da ima bluetooth ali ja ili ga ne znam koristiti ili sto vec, kada pritisnem bt tipku nista se ne desi... jel trebaju neki drajveri ili sta vec, kako da ga povezem sa fonom radi data transfera na primjer???
Zašto bi to bio neki problem?
http://komku.blogspot.com/2008/12/ac...ws-xp-and.html
Ili još bliže za one koji su toliko lijeni!
Bluetooth Broadcom
Windows XP Acer Aspire 5735 - 5735z
(Download) (Mirror)
Bluetooth Broadcom
Windows Vista Acer Aspire 5735 - 5735z
(Download) (Mirror)
Zadnji uredio VuKi : 10-01-2010 u 20:02
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma Vuki nije problem to, znas valjda da nisam lijen sto se tice googlanego 64bitna vista je u pitanju pa nisam siguran kako funkcionisu drajveri za nju, citav zivot koristim 32 bitni xp, tako da se ne usudjujem na taj lap. nikakve drajvere skidati.
znaci ovaj drugi da skinem?
PS hvala![]()
Autor teme se ovdje od postanja više nije pojavljivao,pa pretpostavljam da ga ovo sve baš i ne zanima. Ako nas je troje-četvoro ovo već objasnilo,onda stvarno mislim da dodatno slovkanje i detaljna objašnjenja nisu potrebna.
Offtopic je obrisan,a ostale molim da se suzdrze suvišnih komentara na ovu temu. Hvala.
Bookmarks