Pošto nepostoji tema o slikama uslikanih s Omniom, odlučio sam otvoriti temu i postaviti par slika, čisto tako da nekome koga zanima kakva je kamera na Omniji, zna
Radio sam i usporedbe s N82, i slike na N82 su znatno bolje, što po noći, tako i po danu. Kvaliteta snimanja također je na strani N82.
Kliknite na sliku da bi bila povećana.
Informacije o kameri:
Slika: 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash, Geo-tagging, face and smile detection, image stabilization, wide dynamic range
Video: Da
Secondary -> Videocall camera
Ovako izgleda slika uslikana po noći, u sobi s upaljenom rasvjetom (sve je na automatski). Na automatskom načinu po noći slike su katastrofalne, blijede, ali ako se uključi noćni način, slike su ok. Primjer je dole, moj N82.
Tenisica je uslikana macrom.
U sobi sa rasvjetom, na noćni način, bljeskalica je na automatski, ali mob ju nije koristio prilikom slikanja.
Slika je indentično uslikana prethodnoj, samo što je sve na automatski. Kao što vidite, slike su katastrofalne, bez noćnog načina nemoguće je da slika ispadne dobro.
Kupio sam si jedne meni prelijepe tenisice, morao sam ih uslikat
Naravno, noćni rad.
Slika indentična prethodnoj, samo što je na automatski, kao što se vidi, ovdje je mob upotrijebio bljeskalicu.
Noćni + macro
Opcija samo za tekstove, morao sam isključiti bljeskalicu, u suprotnom slika je skroz bijela, kao da sam slikao bijeli zid, a ne neki tekst.
Sljedeće slike su uslikane po danu, bez bljeskalice.
Uključena opcija za snijeg i sunce. Vidi se kako snijeg poprima crvenkastu boju. Bolje je na automatski.
Ako želite komentirati slike, molim da otvorite zasebnu temu za komentare, ili da mene kontaktirate na PM, pa ću ja otvoriti temu za to. Prema pravilima foruma, nije dozvoljeno komentiranje u OVOJ temi.
Ako želite dodati slike uslikane ovim mobitelom, slobodno ih stavite u ovu temu.

Odgovori uz citat
Bookmarks