Primjetio sam da imam dosta meomirje na mobu pa mi je palo na pamet jel se moze skinut neki java mp3 player tako da mogu slusat muziku na mobu
Znam da bi stalo jako malo pjesama ali nije bitno
Primjetio sam da imam dosta meomirje na mobu pa mi je palo na pamet jel se moze skinut neki java mp3 player tako da mogu slusat muziku na mobu
Znam da bi stalo jako malo pjesama ali nije bitno
na zalost svi traze nesto tako i za s65, ali mislim da takvo sto trenutno ne postoji, a ako tko zna neki takav program - JAVITE
p.s. postao sam patc za cx65 koji oslobođuje jos dodatne memorije (mislim na nekih 12MB)
maraschino - PTICICA
Ja imam nekakav Java MP3 Player kak ti za Siemens S65,pa ako nekog zanima mogu mu poslat da proba.
Ajd daj link da mozemo pogledatIzvorno postao Siemens
@coma_zgb
Nije prog u fazi izrade samo se iz njega treba izaći na pravilan način kroz one ikonice u programu,a ne zadržavanjem tipke za odbijanje poziva i onda ga možeš pokretat koliko želiš.
@Squirrel
Ajd ak ti nije bed posalji mail da ti ga mogu poslat,zaboravio sam na kojoj sam to stranici vidio.![]()
dacman(monki)net.hr
add: ah jesam noob (ipak tek jucer kupil mob), prvo bi se zahvalio lakersu ke mi je to poslal, a sad imam pitanje: ke stim? to samo odpakiram i prenesm na mob (ona 3 fajla: .png, .jar i .jad) ili nesto trece?
Zadnji uredio DacMan : 01-01-2005 u 23:34
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
waaaa ...Izvorno postao 3aTmr
gdje ??
daj link pliz![]()
ja znam da je bilo govora o nekom mp3playeru koji je jos u ranoj fazi razvoja tj mozes ga pokrenuti samo jednom...tako nesto
Kad to odpakiraš na mob si pošalješ samo .jar fajl.
Daj molim te pošalji i meni na ovaj e-mail: silvano0@net.hr
Respect!
savo@net.hr![]()
I radi to? Možda bi mogao biti i wav player jer wav ipak podržavaju, a mp3 ne.
Lakers da li je to tebi na turskom ili šta već ili na engleskom jer si ti meni poslao nešta na turskom.
da, i trazi fajlove (kolko sam skuzio u /music) a ja taj direktorije nemrem kreirat u rootu, a u programu nisam upio promjenit mjesto gdje da trazi ( chirilica)
Ne prostači ubuduće! ZABRANJENO U SVIM OBLICIMA!
Šljaka!
Zadnji uredio Sljaka : 02-01-2005 u 23:08
since 2002.
Srićom ga još nisam proba!!![]()
Znam da je na nekakvom ruskom jeziku,ali sam samo taj pronašao na nekom njemačkom forumu.Ja sam ga probao samo na emulatoru,jer mi se neda na mob prebacivat mp3-ice pa probavat to.Jednostavnije mi je prebacit wav. melodiju obrađenu nSox-om koja je manje veličine,a na mobu se čuje fenomenalno.
![]()
![]()
Zadnji uredio Siemens : 03-01-2005 u 00:56
@Siemens
Posalji, plz: lazendic@hotmail.com
Vidite kako momak pametno zbori!!
Z****i ti MP3!!!
Mobitel je odličan ali imam jednu veliku primjedbu!!
S P O R R R R R R R R R R R R R R ! ! ! ! ! !
Jel zna neko kako bar malo ubrzat?![]()
Zadnji uredio 3aTmr : 06-01-2005 u 12:14 Razlog: bez prostačenja...
stavi novi fw, ja imam trenutno fw16 i brzi je od svih koje sam dosad drzal u rukama, znam da je od fw12 za puno brzi (nije neko tehnicko objasnjenje, al prosudi sam)
since 2002.
maraschino - PTICICA
ej SIEMENS daj I meni molim te posalji taj MP3 player na mail:vdudukov@riteh.hr
Thanx!
E Hvala Puno Prijatelju Siemens,kad Probam Javim Ti Da Li Radi.
Pozdrav!
Nema na čemu!Izvorno postao sfreak
Mozes li i meni poslati mp3 ..... Celikovic@gmail.com
E pa ljudi vec kada dilate sa tim mp3 playerom posaljite ga i meni pa da vidimo da li sljaka!!
crashoverload001@yahoo.com
Bookmarks