To su dva sasvim različita mobitela i ne spadaju u istu kategoriju. Ali ako ti je bitna kamera, baterija i da je klizni c905 ti je onda bolji izbor. Imam c905, kamera tj. slike su odlične a baterija drži 3-4 dana.
pozdrav svima prvo..
imam dvojbu izmedu ova dva mobitela svidaju mi se po dizajnu oba dva ali ne znam citam malo ovako po forumima ali nista konkretno pa sam se odlucio ovdje ukljuciti.. vidim da se neki korisnici žale na gasenje LCD-a kod C905 i tako neke probleme.. pa me zanima jel to modza bilo medu prvim modelima kada je tek izasao..
sada imam K 800i i prezadovoljan sam sa mobitelom kamera je dosta dobra i tako mobitel je sasvim ok.. ali bih volio uzeti neki klizni.. bitna mi je kamera i da se baterija nemora punit svaka 2 dana.. zahvaljujem se svima unaprijed na pomoći
Zadnji uredio Tihomiy : 11-01-2010 u 14:27
To su dva sasvim različita mobitela i ne spadaju u istu kategoriju. Ali ako ti je bitna kamera, baterija i da je klizni c905 ti je onda bolji izbor. Imam c905, kamera tj. slike su odlične a baterija drži 3-4 dana.
PREDATOR
ja ti preporucujem innov v8...
razlozi:
bolja izrada, smartphone sa svojim prednostima, navigacija koja radi bez skidanja podataka s neta.... uglavnom puno funkcionalniji mob..
"all in one"
inov8 ima lošu bateriju,a u ostalom je boji od c905
volim se gibat...
Bookmarks