Odjavio bi se kao moderator svugdje osim u chataonici.
Vise nemam vremena takve stvari raditi.
Odjavio bi se kao moderator svugdje osim u chataonici.
Vise nemam vremena takve stvari raditi.
Mogu li te ja zamjenit??![]()
@Brunek: Kandidiraj se, inače ne bi rekao. (Uz kandidaturu ide i briga za određeni forum i prije kandidature, a ne samo obećanje)
pa treba te netko kandidirati, nemozes se sam. inace meni je bitno samo da ostanem mod u jednom podforumu da imam otvoreni onaj mods podforum, da bi mogo reagirati ako je neko clan za ban ili primjetim tako nesto
znao sam da je zbog toga... pa ne treba ti taj mods forum kad imaš onu opciju 'prijavi post moderatoru', a i PM postoji...Izvorno postao coma_zgb
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
coma, ja bi te mogao zamjeniti kao mod. cjenika
Btw. Mislim da bi mogao biti ok mod, gotovo sam svaki dan na forumu, ali ne postam stalno!
Zadnji uredio Brunek : 27-11-2004 u 20:55
@Brunek: Ti se počni brinuti za neki forum i sigurno će te netko kandidirati.
@coma: Ako se dogovoriš sa zappanom, mogao bi ti dati pristup bez da budeš moderator.
kandidiram se za siemens forum
coma podrži meili predloži me
![]()
podrzavam te u potpunosti, mislim da si se iskazao za to mjesto
...podržavam da "coma" ode,tj. njegovu kandidaturu za odjavu...
...a za ostale moderatore,ovdje neću ništa reći,postoji prijedlog i nova tema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slažem se s Eminemom i s njegovim slaganjem za cominu kandidaturu i slažem se sa Eminemom za ostale moderatore![]()
veliki brat ti je dopustio da izađeš iz moderatoske kuće, imaš 2 minute da se pozdraviš i izađeš van![]()
coma, žao mi je što nemaš više vremena za moderiranje, hvala na pomoći koju si pružio ovom forumu.
Bookmarks