Dobar dan ja imam Vairy Touch mobitel i izgubio sam pin,ostao mi je jos 1 pokusaj da ga unesem jel mozda netko zna koji je default ping od Vairy Touch-a
ja sam na T-com-u ako pomaze? pls help
Dobar dan ja imam Vairy Touch mobitel i izgubio sam pin,ostao mi je jos 1 pokusaj da ga unesem jel mozda netko zna koji je default ping od Vairy Touch-a
ja sam na T-com-u ako pomaze? pls help
Vairy touch nema PIN. Ima ga tvoja SIM kartica. Ukoliko imaš PUK1 kod od svoje SIM kartice,on ti moze posluzit. Kad ispucaš pokušaje za PIN kod,mob ce ti trazit PUK1 kod i kad njega ukucaš (točno) imaš mogućnost unjeti novi PIN kod po želji. Ako nemaš ni PUK1 kod,onda prepiši serijski broj sa SIM kartice i broj moba (telefonski) te zovi službu za korisnike. Ako je PIN kod bio mijenjan,onda ti ni to neće pomoć ako ti oni kazu PIN kod,pa ih za svaki slučaj pitaj PUK1 kod. S njiim ces sve riješit ako se uspiješ identificirat kao stvarni vlasnik SIM kartice. Pozdrav!![]()
SZK u pravilu PIN kod upravo zbog toka sto je izmjenjiv. nema za simove vec samo PUKove.
Jedino sto moze dobiti to je PUK kada dokaze da je kartica njegova.
A kad bi recimo clanovi sa problemima napisali relevantne podatke bilo bi i lakse odgovoriti.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks