Nije bas free al je najbolja. Ova je free al mozes i donirati
Adguard pro
Link vredi 4 sataak ne skines bum opet uploadal
http://server01.dropapk.com:182/d/ap....176-Final.apk
http://s4.uplod.cc:182/d/igea3u2i52o....176-Final.apk
molio bih još jednom nekoga da mi da neku free aplikaciju da zaustavim te sve reklame i programe i aplikacije da mi se same od sebe downlodaju na mobitel i stalno prokazuju pri svakom surfanju internetom ono već sam lud od sveg tog smeća,što bi se dogodilo da ga postavim na tvorničke postavke jer bi se maknulo to sve ili da nije mob zaražen nekim virusom probao sam sa dosta programa ali rezultat nula ja obrišem program on se opet vrati i tako u nedogled MOLIM POMOĆ![]()
Robert-Honor Magic V2
Nije bas free al je najbolja. Ova je free al mozes i donirati
Adguard pro
Link vredi 4 sataak ne skines bum opet uploadal
http://server01.dropapk.com:182/d/ap....176-Final.apk
http://s4.uplod.cc:182/d/igea3u2i52o....176-Final.apk
Pretpostavljam da se radi o nekom kinezu? Ako je to onda nemaš baš nekih opcija. Treba rootati pa tražiti što točno skida te reklame i tome zabraniti pristup internetu preko nekog firewalla.
Druga je opcija recimo probati naći ROM za njega počišćeni ,ali nebi previše nada polagao u to. Isto tako poskenirati s dr web antivirusom možda pa vidjeti da li će on počistiti.
edit : ako se radi o ovom Bluboo S1 evo rješenja ,ali nije baš trivijalno ako se ne zna što se radi:
S reddita o problemu adwarea
Kako rootati xda
Ovdje je i za flashati debloat toga softvera
Evo nadam se da se nitko neću ljutiti što su linkovi sa stranog foruma. Ovo što sam prvo spomenuo je lošije rješenje tj. ne znam da li će biti uspješno za razliku od ovoga drugoga u editu ,ali se može probati.
Zadnji uredio the_bulk : 17-03-2018 u 23:14
pamti kupuj blooboo..
Postoji i opcija instalacije besplatnog No Root Firewalla, malo je naporan dok se ne podesi, ali radi savršeno na principu blokiranja saobraćaja prema određenim adresama, dakle, programu zaa npr. prognozu vremena se može dozvoliti pristup serveru za skidanje prognoze, a zabraniti pristup serveru s reklamama.
E vidiš to je isto dosta dobra ideja i malo bezbolnija možda .
Ja bi možda probao s ovim :
NetGuard - no-root firewall
Vidim da taj ima podršku za ipv6 ,a s ovim kojega si ti spomenuo će mu opet skidati te aplikacije kad se na 4g (lte) spoji.
Odite pod DNS i ukucajte ovo,kako je kod mene... Reklame ni za lijeka. Odlicno radi!
Ili skinite jos app Blokada![]()
Za to mora biti rootan mob mislim..
Za Blokadu ne mora.Meni radi uredno....
Ovaj DNS kako bi se to zvalo npr kod Samsunga?
Ne kužim gdje treba upisati.
Nema to svaki mob..
Radi na lineageos 16 na pocu.. javim sutra kad probam na S9..
Radi i na samsungu. Svaka cast..
---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 08:58 ----------
Jedino je razlika sto adguard i blokada eliminiraju sve, nista se ne prikazuje a ovom metodom su blokirane reklame ali ostaju ovi prozori..
![]()
Znači telefon mora biti rootan. E jbg, ništa od moga s8. Ne želim root jer onda gubim fingerprint u dosta appsa. Budem probao s blokadom.
Message delivered by Tesla Model S P100D
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za Huawei ne treba root, baš ću probati kako radi. Blokadu ne mogu koristiti jer imam drugi VPN.
za promijeniti dns ne treba root, evo na ženinom S9 sa pie-om sve radi.. nema reklama, samo oni prozori gdje su reklame trebale biti. ne troši struju i ne usporava mob.
Ima jedan problemčić na kojeg sam zaboravio - nije moguće otvoriti captive portale, ali to sam i očekivao, isto je i s VPN-om. Treba isključiti custom DNS, prijaviti se na captive i onda se custom DNS može opet uključiti.
Napravio na S9+.
Hvala ekipa
Nista. Drago mi je da sam vam bar malo pomogao! I ne treba root,samo neki mobovi ne podrzavaju to!
miui uopće nema dostupan DNS..
Moj telefon ima ovu opciju "Privatni DNS" , dali je dovoljno upisati samo davatelja usluge "dns.adguard.com" ili treba još staviti neku aplikaciju !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Samo upisi dns.adguard i to je to
Ja imam Adguard aplikaciju i sve 5.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Bookmarks