1. Ovo je aukcija a ne konačna cijena.
2. Takve stvari su jako skupe i ako kupiš za male pare,uglavnom ćeš kupit smeće.
Par frendova ima te nightvision igračke,i dosta su skupe. Od 2000kn pa gore....
Treba mi neki dalekozor za noćni lov, naravno jeftini, a opet da nije neko sra*e pa me zanima jel bi ovaj bio dobar: http://www.aukcije.hr/item.php?id=1021949
Sumnjiv mi je jer sam većinom našao one od nekoliko tisuća kuna.
1. Ovo je aukcija a ne konačna cijena.
2. Takve stvari su jako skupe i ako kupiš za male pare,uglavnom ćeš kupit smeće.
Par frendova ima te nightvision igračke,i dosta su skupe. Od 2000kn pa gore....
a znam da je aukcija, jednio ne znam jel to što piše 200kn najveća ponuda ili ne pišu ponude pa je to minimalac....
a u k*, da imam toliko, tko zna gdje bih već bio ^^ kvragu
a ništa, hvala na brzom odgovoru
Ono je najvjerojatnije početna cijena....
Uglavnom,spominje se i nelegalnost korištenja istih,pa se svejedno malo raspitaj da ne na*ebeš nekim slučajem...![]()
Aj uspio sam nagovorit frenda da traži ujaka da mi posudi nocnu optiku. Sad me zanima nešto vezano uz toki voki. Vidio sam par za 100-200kn pa me zanima mogu li se oni "upariti" sa drugim toki vokijima. Frenda mi ima 2 komada sa dometom 5km pa tak da kad idemo negdje i kad se razidemo, ostanemo u kontaktu. Probali smo na 1km i dobro je, ali treba nam više tih uredaja.
Ti tvoji voki-tokiji od 100 kuna su za obrisat guzni mišić (bez uvrede) i uglavnom rade u paru. Znači dva u kompletu kupiš i pričate na njih tj. nemaju mogućnost promjene kanala i frekvencije. Promjenu kanala i frekvencije skuplje radiostanice imaju i onda vas moze bezbroj pričat na istoj frekvenciji i istom kanalu.![]()
Bookmarks