Ukratko- ne.
To samo u CSI ima![]()
Želio bih znati jel ima neki program s kojim mogu zoomirati sliku na neki detalj a da kvaliteta slike ostane ista?
Ukratko- ne.
To samo u CSI ima![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jesam...Ali ništa nisam našao![]()
Svaka slika ima svoju rezoluciju i kvalitetu.
U akcijskim serijama s televizora imaju te njihove šeme kojima zoomiraju,al to je samo serija,pa znaj da ti od tog nema ništa. Ako je slika visoke kvalitete i velike rezolucije do neke mjere ces moc zoomirat a ako je suprotno,od toga nema ništa.
Vidim da si dosta neupućen i da ne uzimaš zdravo za gotovo savjete od ljudi koji znaju sta pricaju,pa neznam koliko ti sve ovo znaci sta pisemo.
Ako hoces slikovito u malu čašu stane 2 decilitra vode a u veliku pola litre. U malu ne stane pola litre da ga *ebeš i tu ne mozes nista.
Evo i slika:
KVALITETNA
SLIKA VELIKE REZOLUCIJE
KVALITETNA SLIKA MALE REZOLUCIJE
Koju mozes bolje zoomirat?
Zakljuci sam. Ne postoje programi koji ce ti iz ove manje dat detalje sa slike i amen...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sad jos zatrazi da ti prevodimo pa ces cut pjesmu...
Nadam se da ces shvaiti poantu sad...![]()
Oke smuchac nemoraš odmah dizati paniku,pito sam reklli ste da nema i točka, , ono na kreju je bilo sasvim nepotrebno -.-' =D hvala na pomoći
E baš tako, samo kod njih!
LOL
Ljudi se zablese pa misle da je tako nešto moguće u realnom svijetu!
Nažalost fotografija je zbroj osvijetljeni predmeta koji slikamu u jednoj slici!
Žarišne točke su te koje odlučuju kompaktnost fotografije!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ti si se našao možda uvrijeđen i reko si da nisi našao ništa na googleu. Na googlu nema toga sta ne mozes naci pa sam zato malo konkretizirao. Da sam te htio uvrijedit,nisam,pa se onda odmah ispričavam ako si se nekim slučajem našao uvrijeđen.
Tema ce uskoro pod ključ,pa ako nemaš više pitanja oko ovoga.... Pozdrav!![]()
Ok ključajma sve je u redu
)))
Bookmarks