Obe nokie su iste.. Na običnu 5800 možeš instalirati i garmin i sygic
A sad neznam za taj kabel, valjda je isti kao što se dobije sa običnom, a stalak možeš kupiti odvojeno
... pozdrav...
... zanima me da li se isplati dat 700kn više za ovaj model sa navigacijom ili je bolje kupit običnu 5800 xm i instalirat garmin (ako se može)... mobitel mi baš i triba za u auto, a ova nokia 5800 Navi ima i autostalak i video cabel koji je mogu spojit na multimediju u auto za veći prikaz...
... samo je pitanje kvalitite tih nokijinih mapa i mogućnosti instaliranja garmina na običnu bez nekih većih komplikacija...
Obe nokie su iste.. Na običnu 5800 možeš instalirati i garmin i sygic
A sad neznam za taj kabel, valjda je isti kao što se dobije sa običnom, a stalak možeš kupiti odvojeno
Mislim da se neisplati dati 700 kn više za Navi Edition...
Puno manje ćeš platiti auto stalak ako kupiš zasebno, i auto punjač.
Na običnu bez problema ide Garmin, koji je po mom mišljenju bolji od Nokia Maps navigacije.
To je samo njihov marketinški trik zbog besplatne navigacije, jer ima ljudi koji neznaju da se na njihove obične 5800-ice može staviti puno bolja Garmin navigacija koja je u potpunosti besplatna.
Uzmi ti sebi običnu, ima sigurno bolji Music Player i zvuk, ipak je XM.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
"Uzmi ti sebi običnu, ima sigurno bolji Music Player i zvuk, ipak je XM."
mislim da nema apsolutno nikakve razlike između običnog i navi modela (mislim na kvalitetu zvuka i slično). uostalom na gsm areni lijepo na slici piše xpress music, a uspoređujući specifikacije sve je potpuno isto! znači samo je dodatak u navigaciji, kabelu i držaču! e sad, je li to vrijedi 700 kuna, to je drugo pitanje![]()
Zadnji uredio Thunderhead : 07-12-2009 u 16:30
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
naravno da se ne isplati, u roku od pol sata instaliraš programa za navigaciju koje god ti srce želi, video kabel dobiješ i sa "običnom" 5800 tako da ju možeš spojit na multimediju u autu
ja sam sa svojom 5800 (kupljena u prvom mj.) Dobio, onu gumenu torbicu, 2 stylusa, neki drzac za mob, trzalicu, vezicu, i taj video kabel...
Ja sam kupio recesijsku verziju. Dobio sam punjač, slušalice s daljnskim kontrolama i trzalicu. 10 mjesec.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
... koja je to gamad, znam da mi je prijatelj kupia među prvima taj mob i dobia je onu gumenu torbicu... a ovi šta ga je kupia prije misec dana dobija je qrčinu... recesijska verzija...![]()
Bookmarks