Kupio sam 5800 u T-mobileu sa v21, te ga dao na otključavanje da ga mogu koristiti na Tele 2, dodali su mi i novi v31 ! Desio se problem da mi se mobitel konstantno resetira i ponovno diže sustav ! Sta da radim !Help me !![]()
Kupio sam 5800 u T-mobileu sa v21, te ga dao na otključavanje da ga mogu koristiti na Tele 2, dodali su mi i novi v31 ! Desio se problem da mi se mobitel konstantno resetira i ponovno diže sustav ! Sta da radim !Help me !![]()
Kako se restarta? Provjeri da nije problem u prekidaću. Pokušaj bez memorijske i SIM kartice. Pokušaj hard reset.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Jednostavno se sama ugasi i ponovo pokreće. Kaj gubim sa tim hard resetom ? Kak se to radi ?
Zadnji uredio apach : 21-06-2010 u 11:04
Ako napravim taj hard reset oce ni ostal odkodiran za ostale mreže il se vraca na T-Mobile i na verziju softvera v 21...... ? I jel se moze desiti kakva greska ?
Gubiš kontakte, programe, postavke, podatke, sve što je u memoriji mobitela. Memorijsku izvadi. Soft ti ostaje isti, unlock ti ostaje. Ako ga pošalješ na servis, oni će prvo pokušati hard reset, a s obzirom na ponašanje mobitela, back-up mi ne djeluje moguč.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Isti problem sam i ja imao i riješio ga tako da sam izrezao mali komad papira i stavio ispod baterija i to je to nema više RESTARTIRANJA! tj meni se gasio!
Evo problem je riješen u mobisu, navodno je to neka nova verzija mobitela sa novijim cipom. Nego kako vam dugo traje baterija ? I kako da kontroliram trenutno stanje baterije ?
Imaš zgodnu temu u svezi baterije: [5800XM] trajanje baterije pa pogledaj
HC4L
Bookmarks