a mogo si dodati i nesto manje od jedne cuke
1h
2h
3h
Više od 3 sata dnevno!
Manje od 1h
Ništa od navedenog (napisati koliko)
Koliko vremena potrošite na naš forum?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a mogo si dodati i nesto manje od jedne cuke
Evo.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja samo dežuram od 07 do 16 sati radnim danom i ponekad kasnije kad mi draga dopusti...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Tu sam kad se nečeg sjetim ili nešto zaboravim![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Approx. 1h
Nekad više,uglavnom oko 50 minuta.
Thnx whiteboy.
Većinom oko 1h,a nekad i više(zavisi o raspoloženju).
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dnevno oko sat vremena, taman dok pogledam kaj ima novoga.![]()
Definitivno premalo, marat ću počet češće navraćat.
Ma ja sam cijeli dan na netu... i tijekom cijelog dana naletim na forum da vidim jel ima sta novo....
Forumaš godine :)
da, ti si najviše od svih na forumu... kad god dođem, ti si tu... doooostaaaaaaa....![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma nisam ja samo na forum...imam otvoreno uvijek barem 5 IE stranica...![]()
Forumaš godine :)
Kako kad,evo nije me bilo za vidjeti zbilja dugo a kako ce biti na dalje čisto se bojim,morat ću se zaposliti da platim račun za net..![]()
![]()
Pa ne dugo.. Otprilike oko 1 sat dnevno.. Često dođem samo tu i pogledam dali imam PM-ova, dali ima išta zanimljivo u Novim postovima i odem, pa kasnije za par minuta opet dođem i gledam ima li čega novog![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja sam krivo stisnuo, stisnuo sam 2 sata (!) mada sam sigurno oko sat do sat i pol. Inače sam po 5-10 minuta i tako nekoliko puta dnevno...
Bookmarks