Takve stvari je znala i Optima ispoljavati, mada sam u vrijeme tih problema čitao da zna biti problem kod samog youtube-a. Pričekaj koji dan
Pozdrav svima,
do prije nekoliko mjeseci Amis je radio kako treba, imam pocetni flate rate paket, 4mpbs downloada.
Od nedavno, veza se toliko uspori, da mi nece odplayati youtube video od pocetka, nego moram cekati da se buffer napuni pa da ga pustim, sto mi je u danasnje vrijeme potpuno nevjerovatno. S Iskonom takvih problema nisam imao (ista brzina).
Zanima me dali ima jos Amis korisnika ovdje sa slicnim problemom?
SZK mi je pomogla u toliko sto je veza ok, i ukazuje se na lokalni problem kod mene (kabel) no njega rijesavam.
Takve stvari je znala i Optima ispoljavati, mada sam u vrijeme tih problema čitao da zna biti problem kod samog youtube-a. Pričekaj koji dan
@beetleman također imam Amis flat internet 4mbps i često se dešava da moram stisnut pause tijekom gledanja videa na you toube-u jer se buffer puni jako sporo, bilo da gledam na HQ ili obično, Mozilla ili Opera-isto je.
I kada mi je pokrenut qTorrent, tj. kada skida neki film internet je užasno spor...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Meni je samo na HD dosta spor (tj. par sekundi po par sekundi).
Također Amis 4mbps.
GT-R naravno da je sporije kada se skida torrent...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa znam da je sporije, prije se moglo normalno surfat, tj. nije se uopće osjetilo da je qTorrent upaljen, a sada, treba čekat barem 30 sekundi da se stranica učita, što je jako dugo i previše, i nije bitno koja je stranica, bilo ono google, facebook, neki forum ili bilo što drugo. Katastrofa.
I do prije par tjedana sam imao problem da mi se internet redovito ruši kada pada kiša, čak i par minuta prije kiše internet bi crkao. Svi spojevi su provjereni, sve u redu, ali internet zeza... Sada opet radi normalno, iako se zna ponekad desiti da internet krepa pa opet proradi (po "suhom", tj. normalnom vremenu)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Znaci nisam samo jahvala svima! ocito je Amis
![]()
Bookmarks