Dakle, situacija je sljedeća... Na C disku su mi instalirani windowsi, a na D disku su mi sve ostale stvari (razni dokumenti, fileovi itd...).
I imam dva accounta, jedan taj administrator, i drugi limited... I sad ja želim nekako zaštititi taj D disk od tog limited accounta, dakle da ga on ni ne vidi, ako je to moguće... Taj limited account služi samo za net mom burazu, tako da ne želim da mi prčka po mojim stvarima
Može li se to ikako srediti? Hvala unaprijed![]()
Evo podižem malo temu
Situacija je ista ko i prije, s tom razlikom da sad imam Windows 7... I kad odem na taj D disk i na Security onda to izgleda ovako:
Dakle, ja imam jedan Administrator account, i drugi "običan" koji mi je nazvan Other... Mene muči to što mi nema posebno izlistan moj account i taj Other account, nego kao što se i vidi postoje kao dvije grupe, Administrators i Users.
I sad je mene strah stavit Deny na ovu Users grupu jer nisam siguran spada li i moj Admin account pod te Users, pa onda više ne bih mogao pristupit toj particiji
Pa je moje pitanje spada li ovaj moj nazovimo ga glavni account samo u onu Administrators skupinu?
Pogledaš pod Local Users and Groups koji se nalazi u Computer Managementu, ali ne bi trebao, inače bude isključivo u Administrators grupi.
To što nema svih korisnika neka te ne brine, dodaš ga ručno u prozoru koji se otvori klikom na Edit.
Bookmarks