Probaj skinuti sve ponovo ovdje (i ovaj patch što su dodali na kraj) i instalirati,možda se popravi program. Ako ne onda deinstaliraj,restart kompa pa instaliraj opet.
Pozdrav,
kada pokrenem dotični program i pokušavam editirati svoje konakte pritiskom na ikonu "Contacts" pojavi se famozna Windows poruka o grešci te isti nije moguće pokrenuti. PC studio 7 isproban je na svim verzijama Windowsa i problem je svugdje identičan. Sve ostalo radi osim meni ovog najbitnijeg dijela. Ako netko korisiti taj program da li znate gdje je problem ? Unaprijed havala na eventualnim odgovorima.
Probaj skinuti sve ponovo ovdje (i ovaj patch što su dodali na kraj) i instalirati,možda se popravi program. Ako ne onda deinstaliraj,restart kompa pa instaliraj opet.
POMOĆ !!!!!
Prebacio sam sa Outluka na I8910 cca. 1000 kontakta. i svaki put kada biram neko prezime sa slovom iz dva znaka LJ ili NJ dođe do prvog i poslije kaže da nema takvog kontakta. Bio sam na servisu i rekli su mi da izbrišem sve kontakte sa aparata i da ponovo unesem neko ime sa slovom iz dva znaka. Ali opet ništa čim dođem do drugog znaka u slovu kaže da nema kontakta. U razgovoru sam čuo da bi kontakte u Outluku trebalo prebaciti u neki drugi sistem snimanja odnosno spremanja. Pa ekipa ako neko što zna očekujem pomoć.![]()
Bookmarks