Trebao bi imat slobodan utor jer ima verzija koja dolazi sa 2GB, odnosno 2x1GB.
Maksimalno može proširit do 4GB al sad ne znam jel ima 2(2x2GB) ili 4(4x1GB) utora.
Pozdrav!
Brat ima navedeni laptop i namjerava ga "pojačat" tj ubost još malo memorije. Everest mi ne očitava utore na ploči niti slobodna mijesta za bilo šta kao što inače očitava za sve ostalo,pa ne znam ima li slobodnih utora na njemu da se eventualno ubode još jedan modul od npr. 2GB na ovaj 1GB sta je sad prisutan... Ako nema,onda bih iščupao ovog van i ukrcao jedan al onda od 4 i sl...
Ako netko zna ili ima takav laptop,info bi dobrodosao...![]()
Trebao bi imat slobodan utor jer ima verzija koja dolazi sa 2GB, odnosno 2x1GB.
Maksimalno može proširit do 4GB al sad ne znam jel ima 2(2x2GB) ili 4(4x1GB) utora.
Imaš dva slota, jedan se vidi kad skineš poklopac s donjeg covera, a drugi je ispod tipkovnice. Maksimalno prima 2 x 2 GB, to je ograničenje chipseta. Preporučujem korištenje modula sa istim rasporedom memory bankova i ako može od istog proizvođača. Tvornički uglavnom dolazi s Nanya chipovima, ali ne mora značiti da je tako i kod tebe. Sad ne znam da li tvoj ima 1 x 1 GB ili 2 x 512 MB, najbolje da napišeš serial i part number pa ćemo sve vidjeti.
Bookmarks