Kako to funkcionira ako kupim iPhone na crno, ali ima medunarodnu garanciju? Ako se pokvari gdje bi uopce u HR priznali tu garanciju? ili moram u sloveniju?
Kako to funkcionira ako kupim iPhone na crno, ali ima medunarodnu garanciju? Ako se pokvari gdje bi uopce u HR priznali tu garanciju? ili moram u sloveniju?
u Hrvatskoj uopce nemas zastupnika za iphone(tj ima t-mobile je eksluziva)
i kod njih kad kupis telefon i ako se slucajno pokvari ide na servis u madjarsku ili dobis novi mob....
tako da ta garancija ne pije vodu....
nadam se samo da ne kupujes na nevidjeno........jer moglo bi biti ajme meni
ček malo,,, npr kupim u dubaiu ajfon u djutiću.. dobijem garanciju..... mislim da mora postojati neki način da se ta garancija ostvari... pa ima kod nas applestore.. možda preko njih..
ovo veče pijem sve što teče
nije mi samo jasno gdje i kako u Hrvatskoj mislis iskoristiti medjunarodnu garanciju. Znaci nema ti druge nego ici u Sloveniju ili sta ja znam gdje,..samo se nadam da nisi toliki baksuz da ti se mob pokvari![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
pa nisam baksuz,ali sta znas kakvu tvornicku gresku mozes pokupit ili nesto... Ugl imam dosta frendova i nitko se nikad nije zalio, a neki dan cujem od tetka da se dosta ljudi zali. Po tome je lijepo imat garanciju i bit siguran na neki nacin.
Bookmarks