mislim da je donja granica ostala ista, samo se gornja pomaknula.
nazovi službu za korisnike
"2. Mrak tarifni paket mogu ugovoriti samo fizičke osobe do navršenih 28 godina starosti i to kod zasnivanja pretplatničkog odnosa za novi priključak uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog odnosa (dalje u tekstu: OTPO) na 12 odnosno 24 mjeseca ili ako na
postojećem pretplatničkom ugovoru potpišu novi OTPO na 12 odnosno 24 mjeseca. U promotivnom periodu od 04. studenog do 31.
prosinca 2009. godine fizička osoba na Mrak tarifnom paketu može zasnovati pretplatnički odnos uz potpisivanje OTPO-a na 12 odnosno
24 mjeseca kao novi priključak ili na već postojećem pretplatničkom ugovoru bezobzira na uvjet navršenih godina starosti."
Jel to znači da ja kao maloljetna osoba mogu zasnovati pretplatnički odnos s t-mobileom?
mislim da je donja granica ostala ista, samo se gornja pomaknula.
nazovi službu za korisnike
neznam, to nije apsolutno nigdje navedeno, cak ni u opcim uvjetima poslovanja nije nista fiksirano, jedino piše da t-mobile ima pravo odbiti (ili ne odbiti) zahtjev ako je osoba malodobna, isto kao što piše da ima pravo tražit polog (a nemora).
S time da je u uvjetima mrak tarife izričito navedeno ovo što sam boldao, a u istim također piše i to da se za pravila koja u uvjetima mrak tarife nisu napisana koriste opći uvjeti poslovanja, no ovdje je to već drugačije regulirano od općih uvjeta poslovanja.
Sve se nešto bojim nazvati SZK, mislim da neću dobiti potpun odgovor.
Ne može maloljetna osoba otvoriti ugovor, zbog niza ograničenja koja proizlaze iz Zakona, a vezane su za maloljetnost (hint: odgovornost). Promjena koju si boldao se odnosi na prvotnu odredbu godine u intervalu <18, 28> god., koja je temporalno ukinuta, ali samo desni dio tog intervala![]()
mozes ti uzeti pretplatu (na svoje ime) ali mora netko od roditelja potpisati da ce oni placati racune...
tako sam ja uzela prvu svoju pretplatu u tmobileu - sve je dolazilo na moje ime, a mama placala racune (doduse prije 7god)...nazovi pa pitaj...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
gle, ja vec imam pretplatu skupa sa starcima (flex 500) ali je stvar u tome sto sam htio pretplatu koju mi nebi mogli nadzirati, mislim nije da mi treba, al mi sad trenutno mogu vidjeti ispis poziva. A ova kombinacija mrak + bb opcija mi se učinila kao izuzetno dobra prilika koju je šteta propustiti.
Al eto, tutlek hvala ti, možda tvoj post nekom bude od pomoći![]()
Bookmarks