svi novi korisnici od 01.12. koji sklope ugovor u knockout tarfi imaju jedan mukte broj.broj nije proizvoljan nego ga dodjeljuje prodajno mjesto.
svi novi korisnici od 01.12. koji sklope ugovor u knockout tarfi imaju jedan mukte broj.broj nije proizvoljan nego ga dodjeljuje prodajno mjesto.
Što to znači?
Kad će to biti službeno nešto objavljeno? Danas je 1.12. ,eto već 12:17, a o nikakvim novostima koje kreću od 1.12. nema ni traga ni glasa nigdje...
i do kad vrijedi taj mukte?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
znaci ak sam dobro skuzil, tarifa je knockout pozivi 0,49+0,25 i na sve to jedan zabadaf broj koji je prema kojoj mrezi?
ako sam ja dobro shvatio, uz svoju sim karticu dobijes jos jednu tele2 karticu koji mozes zvati besplatno tih 12/24 mjeseca.
nije losa shema. "primore" jos jednog korisnika da koristi tele2, a naprave ogromnu uslugu ovome tko koristi pretplatu.
nije losha shema za njih, ali za mene katastrofa. ma ne vjerujem da bude tak
Logičnije nego da ti dodijele jedan nasumičan broj, čak i ako u obzir dolaze oni koje si barem jednom do tada zvao.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
na koju to foru rade..
a) Uzmu ti sim i nasumicno uzmu jedan broj (malo vjerojatno)
b) Pogledaju koje si zadnje brojeve zvao pa izaberu jedan?? (onaj koji si jedanput zvao i razgovarao 8 sec)
c) Sta ako si (potpuno) novi korisnik? (nemaju o tebi nikakvih podataka, kazes da koristis samo jedan broj i vidi cuda dobijes bas taj broj??)
postupak je sljedeci: postanes knockout pretplatnik i dobijes bla bla paket. broj iz tog paketa je mukte.
Cista glupost kaj se mene tice. bas sam mislil prebacit broj na pretplatu i uzet mob, ali vidim da nece nis biti od toga. prepaid i dalje povlasten kod tele 2.
evo direktno:
http://www.tele2.hr/knock_out_mukte_broj.html
Ako sam dobro shvatio daju ti uz pretplatu još jedan Bla bla paket sa brojem prema kojem imaš ove besplatne razgovore.
Ovo mi se ne čini baš najsretnije rješenje. Mogli su dati da biraš jedan broj unutar Tele2 mreže koji ne možeš više mjenjati.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ma jasna stvar. Što bi se sad oni još trebali nekome ispričavati što žele povećati broj korisnika? Ovo su pogodnosti crno na bijelo...
Polazeći od mog konkretnog primjera ova shema nije ok.
Evo ti primjer.
Upravo sam se skinuo sa T-mobile pretplate i prešao na Simpu. Razmišljam o prelasku na Tele2 mrežu. Ova ponuda bi me zasigurno privukla da kao povlašteni broj mogu registrirati ženin broj koga već od prije koristi.
Ovako šipak, popušili su jednog pretplatnika bar u mom slučaju.
Znam da je ova akcija napravljena u svrhu povećanja broja korisnika, ali dali je samo broj korisnika bitan ili njihovo realno potrošačko stanje.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
dakle, i da nema ove akcije ti sigurno ne bi prelazio na njihovu mrezu?
ako je tako (a po tvom postu ocito je), oni nisu nikoga "izgubili", nego samo mogu dobiti par novih korisnika s ovom akcijom.
jer ovako ti koji bi korisito jednu pretplatu neces preci na njohovu mrezu, ali zato ce netko drugi preci i prisliti jos jednog korisnika da koristi tele2 karticu. sve u svemu, oni su sigurno na kraju profitirali.
zato sto ta akcija tebi/meni/nekom desetom ne pase, ne znaci da je losa za tele2.
@spužva bob
Koliko sam ja shvatio moras potpisati na 12 ili 24 mjeseca da bi dobio mukte broj, ako uzmes bez ugov.obaveze onda nema ni mukte broja. Jer i ovako je taj broj mukte/besplatan samo za vrijeme trajanja ugov.obaveze.
Iako ti nigdje ne pise eksplicitno u uvjetima mislim da i ova stavka to potvrdjuje:
5. Ako postpaid korisnik prijeđe u preaid ili obratno, Mukte broj se gubi, odnosno bilo
kojom promjenom tarife ili migracijom Mukte broj se gubi, kao i ukoliko pretplatnik
raskine ugovor ili ukoliko napravi prijenos ugovora.
Ali mi je jos interesantno da pise i ovo:
7. Unutar 48 sati od aktivacije prepaid SIM kartice MUKTE broj će biti aktiviran na oba
broja i korisnici će istovremeno primiti aktivacijski SMS na obje SIM kartice.
Sto znaci da je besplatno i kad prepaid zove taj postpaid broj a ne samo postpaid -> prepaid
Zadnji uredio 10aLEX : 04-12-2008 u 12:48
sve to stoji, znači sa sigurnošću mi možete reči da ako samo potpišem pretplatu bez ugovorne obveze neću dobiti broj?
mislim da tu nema logike,
jer ako potpišem pretplatu bez ugovorne obveze bilo bi u redu da dobijem mukte broj na bonove, ako ju prekinem da onda i mukte broj se prekine.
mislim svejedno i bez ugovorne obveze moram uzeti minimalnu mjesečnu potrošnju na 50 kuna na knockoutu, , tako da baš i ne vidim zašto ne bi bio dan mukte broj na bonove....
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
jucer sam se prebacil sa prepaida na pretplatu.
od ranije sam registriran kao tele 2 korisnik. posto je broj glasil na moje ime nisam mogel dobiti taj bla bal mukte broj. da dobijem taj bla bla mukte broj moral sam prebacit broj na zenu. zbog cega je to tak neznam, ali lik mi je objasnil da sustav ne pusta i nemre mi dati mukte broj. opet malo bezveze kaj se tice tih njihovih pravila. kaj s onima koji nemaju zenu ( HVALA BOGU da nemaju jer neznaju kakve muke zadaju kad se kupuju mobiteli, a i ostale stvari)?![]()
@spužva bob
Moras shvatiti da je taj mukte broj recimo nagrada jer ces postati pretplatnik ali se oni zele osigurati da ces biti makar 12 mjeseci na mrezi. Oni zele sto vise pretplatnika i to na odredjeni period (citaj sto duze).
I ostali operateri ne daju nista dzabe, tako da ne vidim zasto se toliko cudis da mukte broj uvijetuju ugovornom obavezom.
Kako onda odrede koliko će trajat, ako mukte broj traje 12mjeseci za ugovor od 12 mjeseci i sto tako za 24!??
Bookmarks