Imao sam instalirane neke programe i kada sam ih htio maknuti nije dao, reko je cant remove. pa sam onda ja fino otisao u xplorer i deletao sve te foldere vezane uz te programe a u registryu mi jos uvjek stoje ikone. jeli to moguce ikako maknuti???
Imao sam instalirane neke programe i kada sam ih htio maknuti nije dao, reko je cant remove. pa sam onda ja fino otisao u xplorer i deletao sve te foldere vezane uz te programe a u registryu mi jos uvjek stoje ikone. jeli to moguce ikako maknuti???
teško...
eventualno da formatiraš mobitel. pa onda sve ponovo instaliraš što ti treba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
argh, bas i nebih tu verziju
.... malo bedasto, a da ti se nisu možda ti programi vrtili u pozadini, bili aktivni/otvoreni. Te jesi probao app. brisati iz Upravitelj programa.
ostalo ili Ico-va preporuka ...ili ...ili izvadi mem. karticu zatim umetni, gasi pali mobitel i te primitivne sheme, koji put zna i pomoći.
HC4L
ma ne bi se ja s tim zezaokad krepa sve ugasim ga i vise se ne upali
ja sam imao sl. problem .. u app. manageru mi se nisu htjele izbrisati igrice, pa jednostavno opet to isto reinstaliras i pitat ce te nes u stilu ko da zamijenis postojece i odaberes da i to je to .. i onda bi trebao moci izbrisati
problem je kaj nemrem vise naci te programe kaj sam imao instalirane...
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
problem je kaj imam n95 8gb pa nemam karticu, a daj mi reci kada velis formatirati mobitel na sto tocno mislis?
Teme instaliraj u mem mobitela, a ne u mass storage kao što imaš na N95 8GB. Koliko sam ja upoznat imaš 130MB kao mem mobitela i mass storage 8GB,na to sam mislio.
Format mobitela napravi sa *#7370#
Formatiranje ne opcija kaj ti nudi rush vec ovako postupi.
Najprije formatiraj memoriju koja ti oponasa memo karticu.
Ako ti to ne pomogne tada probaj opciju kako ti rush veli.
A ako i to ne pomogne izgasi mob i istovremeno stisni i drzi dok se ne pojavi logo Nokija i to sljedece gumbe: gumb za paljenje,zvjezdica,zelini i broj tri najprije ova zadnja tri drzi stisnuta pa onda i gumb za paljenje da ti se ne upali bezveze mob pa opet moras gasit.
Dakle sa tim postupkom brises ama bas sve u mobu kao da je tek iz tvornice.
A drugi put dok instaliras teme tada u memo telefona a ne taj mas storage ili kako se vec zove kaj oponasa memo karticu.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ne pomaže još su uvijek tamo ali nisu to teme vec su aplikacije... tipa periodic table, Medal of Honor, EA Air Hockey itd...
kako da formatiram memoriju?
Bookmarks