...huh, joj...bojim se da će ti provizija pojesti većinu od tih 10€ ...
Ovako, registrirala sam se na Noiq poker i odigrala sa nekih 15 eura poker koje sam stavila preko visa electron kartice pbz-a u opciji deposit credit card na toj stranici. I zaradila 10 eura pa me zanima kako tu lovu stavim na tu istu karticu? Isla sam na opciju withdraw i kao pisalo je da je poslano na credit card. No na racunu kad pogledam na bankomatu danas nije bilo tih 10 eura. Zna netko zasto? jel mora proc vise od 24 h mozda ili?
...huh, joj...bojim se da će ti provizija pojesti većinu od tih 10€ ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pogledaj si mozda moras zaraditi minimalan iznos da bi podigla lovu.
na bwinu moras minimalno imati cca 200kn da bi mogao podici lovu.
zzzzzZ
Kakav TOS? Ne pise nista o minimalnoj zaradi. Neznam dal sam uopce dobro napravila, znaci kad odem na tu stranicu imam opcije DEPOSIT i isppd toga WITHDRAW. Kad sam stavljala sa kartice da mogu igrat isla sam na deposit, ukucala broj kartice i iznos 15 eura. Nakon igre san imala 25 eura i sad sam tih 25 eura isla prebacit putem te withdraw opcije i pisalo mi je da je transakcija obradjena. No na bankomatu nema tih 25 eura..pogledat cu danas, no jel ide to uopce tako?
trebalo bi odmah sjesti.
pa što na bwinu ne igras, on je barem provjeren donekle?
zzzzzZ
Zato jer tamo nema pokera kolko znam. Ovo mi je preporucila frendica.
kak nema pokera.. ima.. igrao sam ga.
vizualno super zgleda.
zzzzzZ
Skuzila sam, dobila sam mail sa uputama za moneybooker stranicu, tamo sam se registrirala sa podacima i swift code od banke sam morala upisat. Provizija je 1.80 eura..sam neznam kad ce mi to sjest. i969i kako to ide preko bwin-a?
Ne kuzim, napravila sam uplatu preko moneybookera, pisalo je da je transakcija obradjena, treba mi sjest 13.40 eura, ali jos mi nije sjelo nista??? Pomozite vi koji ste to radili preko moneybookera, kolko treba proc vremenski da to sjedne? Uzeli su mi proviziju 1.80, a ostatak nije sjeo. Upisala sam broj svog racuna i swift code od banke.
Čitam po forumima da je potrebno 3-5 dana da sjedne...sad je prošlo 3, možda onda sjedne? Htjela sam kao verificirati karticu jer sam čitala da se to mora no kad odem na opciju add i ukucam broj kartice piše mi da je account tj. ta kartica već dodana, znači da bi mi trebalo sjest jer je sve obrađeno,ne? Čitam, al ne kužim baš te moneybooker i ine transakcije...dal postoji kakva online kladara gdje se osvojeni novac može prebaciti direktno na visa electron debitnu karticu, a ne preko moneybookera i sl? Kolko je to sigurno i kakva su vaša iskustva?
Bookmarks