Ne kužim foru s istaknutom cijenom brzine bez vremenske ili količinske varijable na osnovu čega je spomenuta cifra dobivena. Još uvijek se net plaća na mjesečnoj bazi ili potrošenom megabajtu, right?
Čudan članak, al da kaskamo, kaskamo.
Kako prenosi nasit prosječna europska cijena brzog interneta za 1 mbps je oko 3,5 američkih dolara ili 18 kuna. Istovremeno prosječna cijena iste usluge u Hrvatskoj veća je od 15 eura ovisno o operateru.
Takva skupoća vjerojatno je i razlog zašto se Hrvatska nalazi na samom začelju u korištenju mobilnog interneta sa svega 11,83 posto korisnika u odnosu na ukupan broj korisnika interneta.
...i na tome mi gradimo društvo znanja, e-hrvatsku, samo naprijed.
HC4L
Ne kužim foru s istaknutom cijenom brzine bez vremenske ili količinske varijable na osnovu čega je spomenuta cifra dobivena. Još uvijek se net plaća na mjesečnoj bazi ili potrošenom megabajtu, right?
Čudan članak, al da kaskamo, kaskamo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Najviše volim članke koji se pozivaju na neko istraživanje a ne navedu nikakve reference. Svaki komad budale danas ima site i piše članke.
A, dobro... nije to nikakva revolucionarna spoznaja...
Ionako je tek prije godinu dvije počelo doba flat interneta (doma, ne na mobitelu- naravno)- barem u mom kvartu
A pretpostavljam da su neke zemlje tada imale flat na mobitelima i počele koristiti mail kao sredstvo svakodnevne komunikacije.
A, i vidite ovo da Japanci imaju 61 mbps (kako kaže taj site) na mobitelu, pa mi to nećemo imati ni za 5 godina na kompjuterima![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Site nije od jučer i može mu se vjerovati. Stoji ekipa iza toga, nisu amateri, kao i to da Dimitar Georgievski piše za njih kao i za VIDI.
...istina i mene čudi kako nisu naveli izvor ili barem tko je proveo istraživanje.
HC4L
i bez čitanja tog članka. svako može do zaključka da smo zaista među najskupljim u svijetu. osim toga je dovoljno samo usporediti t-com u njemačkoj i snama... a sada recimo možeš i s UK.
Bookmarks