Laptop Acer Aspire 5542. nemogu se spojit bežično na internet, računalo jednostavno ne prepoznaje mreže, žično radi uredu. Instalirano je W7.
Laptop Acer Aspire 5542. nemogu se spojit bežično na internet, računalo jednostavno ne prepoznaje mreže, žično radi uredu. Instalirano je W7.
Pa jesi li instalirao drivere za WLAN karticu?
instalirani su svi driveri uredu. očita mrežu međutim neče da se spaja.
Uđi "žično" u modem i napravi novu WLAN mrežu s novom lozinkom i onda pokušaj. Ako je našao mrežu onda nema logike da se ne zeli spojit. Pokusaj eventualno firewall iskljucit pa onda probaj....![]()
Ili ovu proceduru:
- deinstaliraj driver (i program koji zna bit u paketu,kojekakvu wlan manageri i sl.),možda će bit potreban restart
- skini i instaliraj driver pa ako nudi kod instalacije,nemoj instalirati program nego samo driver
ako ne nudi onda kasnije stavi da ti windowsi upravljaju bežičnim mrežama,napravi restart bez obzira tražila to instalacija ili ne
- probaj se spojiti opet
Deinstalirala san driver i ponovo instalirala pa sad neznan koliko je to pomoglo, međutim uspila sam se spojit ali na način da preko kabela ponovo napravin bežičnu mrežu i spojim se, isključim kabel i veza stoji i radi, ali ne baš dugo jer je nestabilna i puca, pa ponovno nestane i onda je nema i tako stalno. Stvarno ne razumin, jer očito da je ima i radi a onda pukne...
Onda je signal slab.![]()
provjereno signal nije slab zbog toga što dva laptopa iman na stolu i ovome jednome mreža radi uredno sa odličnim signalom. mislim da je problem sa laptopom što mi isto javlja na tri bežična modema na koja sam probala.
Bookmarks