Jel može onda mala pomoć............HVALA
Da Vas čujem za i protiv,jel se isplati to kupiti....Ili bolje to izbjegavati,treba mi za povremeno snimanje djece i tome slično.....Hvala svima na pomoći
hoču BRži INTERnet....
Jel može onda mala pomoć............HVALA
hoču BRži INTERnet....
SMX-C10 je bazni model Samsungovih serija novijih datuma koje kao medij pohrane koriste flash memorije. Postoji i model kojega sam ja imao prilike vidjeti uzivo, a koji je nesto vise pozicioniran u njihovoj gami, a radi se o modelu SMX-C14.
Uopceno...ne bih rekao da treba izbjegavati ovakve kamere.
Ono najbitnije je za sto vam treba i za sto se planira koristiti.
Ako ce kamera biti koristena za snimanje u zatvorenim prostorima, upitne osvjetljenosti ili ako ce biti koristene za snimanje brzih pokretnih objekata, pogotovo u uvjetima slabije osvijetljenosti, tada bi ipak sugerirao da se ovakvi modeli prskoce i da se obrati paznja na modele sa kvalitetnijom optikom i vecom rezolucijom.
Prednosti modela poput C10 jesu njihova izrazito male dimanzije, prenosivost, mala potrosnja baterije i relativno velika autonomija, jednostavan upgrade kolicine prostora za snimanje (kupnja dodatne memorijske kartice), jednostavnost daljnjega rada sa snimljenim materijalom i naravno cijena.
Negativno je sto u odnosu na modele slicne cijene koje koriste HDD ili mini DV kao medij pohrane imaju nekvalitetniju optiku, sa drasticno manjim vrijednostima optickoga zooma (te obicno gledajuci ulozeno/dobiveno manje prostora za pohranu za ulozeni novac).
Ovi Samsung modeli definitivno su medju ljepsim predstavnicima klase koje sam vidio.
Sugeriram jos i Sony modele HDR CX100 i DCR SX41.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
hvala ljepa na pomoči i odgovoru...............
hoču BRži INTERnet....
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks