Nema 3G! WTF?
Nema 3G! WTF?
Pozdrav, eto dobio sam ga na test iz T-mobilea, pa ako vas zanima vise..pucajteInace nakon par sati odusevljen sam, taman sam presao sa E63 na Palm Treo 500, pa s njega na BB, i moram priznat da je ovaj BB najnajprednij!
Spajam se wifi-jem na svoj AP doma i koristim EDGE vezu, tako da to sto nema 3G ne osjetim, u hodu van WiFi-a sam koristio samo EDGE za par mailova i gtalk i radi mrak.
Vrlo je brz za sto je vjerovatno zasluzno ovih 500mhz
Evo jedno pitanje... GPS? Molim te malo prokomentiraj kako funkcionira, koliko treba da se spoji, kakve su karte, koji program i tsl.
Inace, da li se taj uredaj pomocu superSIM kartice moze koristiti sa VIP karticom?
Jos nesto... Kakav ti se cini u usporedbi s Boldom?
Pa ovako, GPS radi izvrsno, obzirom da je assisted onda se spaja dosta brzo, nisam ga jos testirao kako treba (navigacija), no polozaj je nasao brzo. Karta je ok, naravno kao i Nokia Maps i Google Maps, mora se spajati na net da bi prikazala detaljnu kartu, no poziciju mi je nasao vrlo precizno. Moram je vise testirati da bi znao vise, tako da cu jos o tome napisati.
Ovo za vip ne znam, mislim da bi to netko trebao provjeriti tko ima superSIM. Sto se tice usporedbe sa Boldom, Bold nisam imao, no sudeci po svemu, Bold ima jaci procesor za nekih cca 100mhz te 3G povezivost a kamera mu je slabija- 2mpx.
Trazit cu uskoro i Bold cisto da vidim razlike, no sumnjam da su toliko velike.
Ako pod supersim misliš nešto što bi unlockalo mob... nema šanse da uguraš išta osim običnog sima u sim slot.
Zadnji uredio jay : 06-03-2009 u 13:17
Jeli itko uspio instalirati BB maps na ovaj mob (a da ga nije imao predinstaliranog)?
Zadnji uredio jay : 13-03-2009 u 11:08 Razlog: izgleda da bb maps nije moguće ni downloadati na mob bez bb usluge
Full review na linku
2jay kao sto smo se culi, nazalost moj je BB dosao sa predinstaliranim mapama
8xxx serija inače nema 3g. nije neki preveliki bed zbog toga, imam bolda pa mi je 3G uglavnom isključen jer jako puno pije baterije.
pričal sam s neredom, veli da se tu najviše troši na handovere između 2g i 3g mreže - meni je upravo to slučaj na relaciji zg-vg gdje na potezu izvan gradskog područja 3g pokrivenost fali.
kod 8900 je meni više smetnja što je i dalje kuglica, a ne touchpad kao na 8520
Nervira me što se na 2G za vrijeme razgovora internet konekcija prekida, pa se onda ponovo uspostavlja. Na 3g to nije slučaj.
Usput, meni se storm samo jednom dnevno prebaci na edge i to kad uđem u staru kamenu zgradu sa zidovima debelim 1 metar, inače je stalno na 3G.
Fak jea što je dobra pokrivenost u ST..... jebeš metropolu![]()
Bookmarks