Najvjerojatnije ti se zaključao.
(najvjerojatnije- opet) na AT&T.
Tako da moraš naći AT&T karticu da ga aktiviraš (da se makne ovaj ekran i možeš raditi sve ne vezano uz telefoniju) i onda moraš čekati na unlock za 3.1 software.
imao sam verziju softvera 2.21 i kad sam instalirao itunes iskolcio mi je prozorcic i pisalo je dal hocu updateat na verziju 3.1. kliknuo sam da i prilikom instalacije nije bilo nikakvih errora i niceg slicnog. no, kad sam upalio iphone pisalo je da mogu uputit samo hitne pozive. i mali lokot je bio nacrtan na ekranu (gore u sredini). nisam mogao pristupiti izborniku niti ista slicno. napravio sam restore no ni to nije pomoglo. ni tijekom njega nije bilo nikakvih errora. pokusao sam i promjenit karticu (vip, tele2, tmobile i tomato) ali niti jedna nije pomogla.
evo screenshot sadasnjeg (i pročetnog) stanja:
![]()
Najvjerojatnije ti se zaključao.
(najvjerojatnije- opet) na AT&T.
Tako da moraš naći AT&T karticu da ga aktiviraš (da se makne ovaj ekran i možeš raditi sve ne vezano uz telefoniju) i onda moraš čekati na unlock za 3.1 software.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
citao sam nesto o univerzalnoj sim kartici. pa me zanima bi li koristila umjesto at&t. pozdrav
Bookmarks