tu su negdje oba uredaja... s tim da je x1 nesto laksi, s jacom baterijom i boljim displayom....
prednost HTC-a je odlicna podrska i TouchFlo 3d sucelje....
ja bi osobno uzeo X1...
Imam dilemukoji model odabrati, izlazi mi pretplata u t mobile pa tražim mišljenje, mane i prednosti dotičnih modela. Može i neka druga preporuka.
Koristim GPS, organizator, kalendar, word , pdf, kamera ne nužno najbolja. Važna mi je puna tipkovnica jer je brža., wifi, te često koristim kalkulator za ppc i đidemiđe sa ppcwareza.
Do sad sam koristio MDA Vario II i bio mi je dosta spor i riknuo mi zvuk nakon godinu i pola pa sam popušio garanciju. Uglavnom navukao sam se na ppc i vise nema povratka.
MDA Vario IV mi se sviđa nekao više zato jer imamTyTy II, i mislim da su to malo sad stvari ubrzali ali mi je mana 1 g. garancije, dok X1 ima 2g. garancie.
O X1 ne znam puno baš.
Hvala
tu su negdje oba uredaja... s tim da je x1 nesto laksi, s jacom baterijom i boljim displayom....
prednost HTC-a je odlicna podrska i TouchFlo 3d sucelje....
ja bi osobno uzeo X1...
MDA u svakom trenutku, najveca mana X1 je slide te ogromna visoka rezolucija koja je daleko od "finger friendly" upravljanja i paneli koji su potpuno neupotrebljivi.
a cuj.. ako si uzbiljan korisnik i potpuno iskoristavas smartphone za posao.. onda je mda za tebe..
zeliš lijep i pametan mob.. povremeno koristis programe, tek toliko... - x1 definitivno.
ja sam za MDA.
zzzzzZ
Mda u svakom slucaju, jedino sad ostaje izbor dali ti treba vario ili compact.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks