V3 pokazuje navedene simptome, dekodirana je i stavljen R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash.
Zna li tko razlog tome i kak se toga riješit?
Probal sam i s drugim verzijama softwarea i bilo isto.
V3 pokazuje navedene simptome, dekodirana je i stavljen R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash.
Zna li tko razlog tome i kak se toga riješit?
Probal sam i s drugim verzijama softwarea i bilo isto.
koji bootloader imaš gore? ako si probavao samo reflasheve, tj firmware bez flexa, probaj ubaciti neki monster koji sadrži i flex jer je moguće da ti flex fileovi koče mobitel. ti sa reflashom nisi ni pipnuo flex memoriju. no ako jesi, onda reci koji boot imaš, možda on stvara probleme.Izvorno postao dbogdanic
Ja sam danas moj poslao na servis (v3x).Sumljam da je u pitanju flex jer sam na mom probao nekoliko MP i sve je isto.Sumljam na flex (flat) kabal.Možeš li dati malo više informacija o tome kako ti se zamrzava ekran?.Ako ne rešiš problem nadam se da ću ti za par dana reći šta je sa mojim.
cek, ako si ubacio novi MP, zar onda ne ostajes bez garancije???Izvorno postao veizovic
čini mi se da će ga repair u servisu debelo koštatiIzvorno postao prpic
![]()
Vraćen original Vodafonov
Često kad mi dodje poruka i otvorim mob samo svijetli bez da išta prikazuje i tad je jedino rješenje vadjenje baterije.Izvorno postao veizovic
mozda ti je flat kabel napuko.. to se i meni događalo...Izvorno postao dbogdanic
pa sam morao mijenjat flat kabel
Zadnji uredio prof.Immortalis : 08-08-2006 u 16:58
Isto je i meni tako.Za koju nedelju će biti mnogo gore tj.maltene neupotrebljiv.
Znači smrzavaće se i na najmanje pomeranje telefona.Ako ti je pod garancijom vraćaj originalni MP i pravac servis.
Bookmarks