OK NARODE SKUZIO SAM. dA CEKAM NA POMOC PRIJE BIH UMRO
Bok narode . Jel mi moze ko objasni kak da namjestim opcije za wap.Nikak da se spojim na mrezu,zvao sam cronet,unesao sam sve podatke koje mi je tip rekao al kad se ocu spojit mob javlja " Network not available". I jos me nesto muci,u uputsvima su prikazane dvije oznake za jacinu signala,GSM i GPRS,a meni za jacinu signala pokazuje oznaku za GPRS a nikak da dobijem oznaku za GSM.Razgovaram normalno,saljem i primam poruku bez problema,jedino nikako na wap. Neznam dal sam lud ili sta,nemam vise pojma o nicemu.Molim pomoc,e da ponovim mobac je panasonic eb-gd 67.![]()
VIVA LAS VEGAS
OK NARODE SKUZIO SAM. dA CEKAM NA POMOC PRIJE BIH UMRO
VIVA LAS VEGAS
a garant si nekaj sam zaribao kod postavljanja wap opcijakak zaribao, tak i skužio...
![]()
E zappan-e sad bi imao jos jedno pitanje za tebe posto si ti moderator za panasonic dio foruma. Jel postoji koja wap strana da si ja skinem neke dobre melodije za gd 67. Nema, pa nema a kunice lete u nepovrat. Inace ovak usput mob. je dobar,fali mu MMS al bum prezivel,bil je za jeftine pare pa sam ga uzeo.
VIVA LAS VEGAS
nemam niti ja viska novaca da prekapam wap sadrzaje, tako da ti ne bih mogao pomoći... osim da te usmjerim na slijedeću adresu pa da potražiš ako tamo ima kakvih linkova za panasonic WAP siteove: http://www.gsmforum.host-boxcracker....?s=&forumid=41
Bookmarks