A što želiš dobiti? Ako želiš sliku s kina na TV, a zvuk na njegove zvučnike, treba ti kabel komposite to SCART. Jedan kraj spajaš na kk na žuti činč, a drugi na scart na TV-u. Ako želiš zvuk s TV-a na kućno kino, spajaš na one chincheve na tv-u kraj scarta, ali je problem gdje ćeš ih dovest na kućno kino jer su ti ulazi već zauzeti. Za korištenje onih izlaza sa zadnje slike bi trebalo prvo viditi što su ti izlazi. Vjerojatno su to izlazi iz ugrađenog pojačala za vanjske zvučnike.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Trebat će ti jedan ovaj:
i 2 kom ovih:
Ove 2 u 1 adaptere spojiš na FL front left i FR front right na pojačalu kućnog kina (prvi red gornje grupe konektora ako me ova mutnoća ne vara previše),
cinch kabel u ova 2 konektora na tv-u(lijevo do External 1 SCART-a) i
drugi kraj tog kabla na preostale slobodne konektore na adapterima pa bi trebalo izgledati ovako na kućnom kinu
(fotografija je sa interneta,na nekom pojačalu su kablovi spojeni ali zorno prikazuje kako sve izgleda kad se pospaja).
TV signal zasad ima samo stereo zvuk tako da ništa "pametnije" se nemože postići.
Oni izlazi sa zadnje fotke su sigurno za direktno spajanje zvučnika pa u njih nikakav audio in nemoj spajati niti sa njih na pojačalo pošto već izlaze sa pojačala.
Ako može,javi koja je marka i model taj TV da vidim dali ima kakvih priručnika sa podrobnijim podacima.
A s čega ti ide na kućno kino, ako taj uređaj ima ulaz onda bi bilo najbolje da ili vratiš zvuk na njega ili kupiš DVB-T prijemnik i njega ubodeš u taj uređaj.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Želim zvuk sa tva na kućnom kinu.
Tv ti je Phillips 29PT9111/01,a priručnik sam ja skinuo jedva sa interneta,jer je tv stariji i nije za naše tržište...
manual..
http://www.2shared.com/file/8436328/...1_dfu_eng.html
ovo sam spojio kako je napisano,a kako da spojim centralni zvucnik i subwoofer ?
Zadnji uredio ScarFace_vk : 15-10-2009 u 11:10
Bookmarks