Luna ima 128MB, i nema card slot
That's so 2007.
EDIT:
i sirocco isto![]()
plus što još ima 208x208pix ekran i extra je ružan.![]()
![]()
![]()
A da razmisliš o Arte seriji osamdeset osmica?
8800sirocco
8600luna
opet tema, jer sam zaboravio u onoj...
zapela mi ova luna nekako isto,novija je,tanja,no nije sav celik ko sirocco.. cijena je slicna, makar se prodaje dosta kopija, kolko su slicne i kako prepoznat kopiju(kod oba)..
bolji veci ekran, ne znam kakve je kvalitete ovo staklo na luni...
baterija bi trebala bit bolja, i kod kojeg je bolja cujnost pri razgovoru...
bio nekad oglas...
Luna ima 128MB, i nema card slot
That's so 2007.
EDIT:
i sirocco isto![]()
plus što još ima 208x208pix ekran i extra je ružan.![]()
![]()
![]()
A da razmisliš o Arte seriji osamdeset osmica?
ma ne, imam vec par mobitela ovo bi ovak uzeo malo za gust, imam par takvih metalnih... arte serija i te nove su uber skupe, ove se nađu za cca soma kn...
a nije mi bitna memorija,kamera i slicno, samo da je dobra kvaliteta i stane melodija iz cranka gore sto je dosta 1mb... jedino da se cuje ok kad razgovaram, pa me zanimalo koj ej bolji izbor, luna je ipak novija modernija,bolji ekran... sta mislite koj i zasto? valjda nisu kopije one iz oglasnika di pise org
Zadnji uredio dubrava : 11-09-2009 u 19:37
bio nekad oglas...
molim samo da mi neko kaze, kako najlakse raspoznat orginal 8600 lunu od fake modela... ima koj kod tipa *#0000# sta treba pisat kod orginala, il po cemu drugom, jer ima milion vrsta kopija.. hvala
bio nekad oglas...
*#war0anty#
( *#92702689# )
to radi i na nekim kopijam e sad najlakse ti je probat instalirat neku java igricu jer kopije nemaju java....i kopije imaju utor za micro sd sto original nema....
i original imas sam u crnoj boji.....
zlatna i bijela su samo za =azijsko trziste=-----citaj kopije....
ja bih isao na sirocco, u jako lijepom mi je sjecanju ostao taj mob i onaj zvuk kad se zatvara kao zippo![]()
poz, uzeo sam lunu, ipak mi je prevladao veci super display i izgled, zvucnik pri razgovoru je dosta glasan, baterija izgleda dobra...
a i orginal sam naso, samo ako netko zna di bi se mogla nac maska za 8600lunu... prvenstveno straznji dio, da vidim kolko bi kostalo da bude mob ko nov
bio nekad oglas...
Bookmarks