Kako prebaciti telefonski imenik s Motorole V3 na Nokiju Symbian?
Bluetoothom hoće, ali šalje samo jedan po jedan kontakt.
Na mobitelu ima 400 brojeva, tako da ih se ne može prekopirati na SIM karticu.
Kako prebaciti telefonski imenik s Motorole V3 na Nokiju Symbian?
Bluetoothom hoće, ali šalje samo jedan po jedan kontakt.
Na mobitelu ima 400 brojeva, tako da ih se ne može prekopirati na SIM karticu.
Backup fileovi koje stvaraju programi napravljeni za Motorolu,nisu kompatibilni sa Symbian mobilnim uređajima.
Dakle,nula bodova sto se toga tice. Lijepo uzmi neku praznu SIM karticu,premjesti u nekoliko navrata preko nje s jednog moba na drugi i to je koliko ja znam jedino brze rijesenje tvog problema.
P.S Krivi podforum....![]()
Ne ide preko SIM-a ako ima više brojeva na mobitelu, nego što stane na SIM karticu.
Možda preko Outlooka, jedino sad treba nabaviti i softver za povezivanje Motorole s Outlookom. Nakon toga je lako prebaciti brojeve na Symbian.
Ne kontas me nista...
Ako imas npr 400 brojova u Motoroli,stavis 150 ili koliko moze stat u praznu SIM karticu pa premjestis u nokiu,i onda ponovis dok sve ne prebacis na Nokiu. Normalno da ti nece svih 400 stat na SIM karticu,jer one mogu do max. 250 kontakata primit. Znaci,mrvicu po mrvicu i prebacit ces. Mozes i s Outlookom,al neznam moze li se to onda exportirat u Nokiu...![]()
2 Smuchas: OK, možda se ja nisam dobro izrazio.
Motorola ima 400 brojeva, a SIM memorija 250. Mobitel neće krenuti kopirati brojeve iz memorije telefona u SIM memoriju, jer ne može sve stati u memoriju SIM kartice. U tome je problem. Nije kao kod Symbiana: označiš sve brojeve i onda stisneš copy u SIM. I mobitel kopira brojeve dok ne napuni SIM memoriju, te onda javi da je memorija puna i da ne može sve iskopirati. Motorola odbija krenuti kopirati ako u memoriji telefona ima više brojeva nego u SIM-u. Da u memoriji telefona postoji 220 brojeva, ne bi bilo nikakvih problema.
Ima li Motorola mogučnost exporta u neki standardni format tipa vsc ili vcf, ako ima, na Nokiu možeš učitati preko PC suite-a.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Sad smo se skontali...To je ta glupa šema s Motorole koja ne da da se označi npr. 100 brojeva i da ih se premješta tamo-amo... Vidi sta mozes s outlookom posto ga MPT moze napravit u kombinaciji s njim...
Bookmarks