U prošlu nedjelju sam krenuo na more. Spojio sam mob sa autoradiom preko kazete koja ima 3,5 mm jack. Muzika je svirala oko 2 sata, sve bez problema. U međuvremenu sam malo palio Garmin da gledam lokaciju. Ugasim Music Player, jedno pola sata mob je radio u stand by modu. Došao trajekt i ja ga htio uslikati. Otvorim poklopac za objektiv kamere. Držim tipku za slikanje na pola, slika se fokusira, kvadratić pozeleni i čuje se klik (znak da je slika fokusirana). I stisnem tipku za slikanje do kraja. Kada sam stisnuo tipku, ništa se nije desilo, tek nakon 2 s mob je uslikao sliku. Ja gledam ono, wtf, nikad mi se to nije desilo. Tek onda skužim da mi je mob naglo usporio, iako Handy Taskman pokazuje normalnu količinu slobodne RAM memorije (90 MB). Kada odem u galeriju, nekada pokazuje da slika nema (a mob je imao oko 300 slika) ili nekada pokaže samo slike s memorije mobitela. Onda sam pomislio da je do memorijske. Izvadio sam ju, propuho i vratio unutra. Sve je opet isto bilo. U međuvremenu, programi su odjednom sami od sebe počeli otkazivati. Core Player me tražio neki Registration key, a do tada je sve normalno radilo. Odjednom x-plore prestane raditi. Svi programi odjednom prestaju. Ja pošizio, umalo sam razbio mob od pod. I šta ću, nisam imao druge nego formatirati memorijsku i resetirati mob. I to i napravim i mob normalno proradi.
Sad me zanima, zašto mi se to desilo, zašto me mob izdao kad mi je bilo najpotrebnije? Zadnji programi koje sam dodao su bili oni arso za vremenske prognoze. Dali je neki virus uletio u mob?

Odgovori uz citat

.

Bookmarks