Vjerujem ti..!!!!
Daj Link, al da bude solo.....bez flexa.......
Sta kazes za onaj flex za 620?![]()
Nisam izdržao![]()
![]()
![]()
Stavio sam jutros 9.55R, ostavio sam 10F9 flex i reflashao sam sve sa 9.38R_language_0039 packom.
Sve radi ko' urica... Mogu reći da je meni brži, da je viewfinder od kamere zericu brži (samo slikanje je isto, i spremanje snimljene slike je isto). Web browser je brži (ali ga ionako rijetko koristim).
Glavna stvar koju sam vidio - na 4AR i 4FR, kad je bio dolazni poziv, snaga signala mi se spustila za 1 ili 2 crtice kad sam se javio. Sa 9.55 se to ne dešava. A i lovi bolje - tamo gdje sam imao 1 crticu dosad, sad imam dvije.
Ili je to do 9.55R ili je VIP odlučio jutros pojačati signal u podrumu firme![]()
Znam, nisam prvi sa 9.55R na forumu, al' ipak da obavijestim ostale koji se odlučuju da li bi ili ne...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Vjerujem ti..!!!!
Daj Link, al da bude solo.....bez flexa.......
Sta kazes za onaj flex za 620?![]()
Pa i je bez flexa - 9.55R samo, za razliku od ostalih tripletsa, ima i novi bootloader. Nakon 9.55R nema nazad (ne možeš stvaiti niti jedan drugi triplets).
A v620 flex imam već par dana, i nemam prigovora. Stvar fakat šljaka, i uspio sam pobrisati svakakvih gluposti i imati nešto preko 7Mb slobodnog prostora. A s njega se može nazad (sa flexa) tak da ak ti se ne sviđa...
Imaš sve na mojim stranicama.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks