Što se tiče updata imaš: OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
probaj sa promijenom product code-a pa updatom preko NSU, sve ti ima u gornjem linku
evo naslov sve govori. pretrazio sam cijeli forum ali nisamo mogao naci kako update-at mobitel ako mi mobitel kaze da nema update-a.
imam n96 i firmware v12
vidio sam da vec ima v20 cak i v30, pa vas molim da kazete kako update-at mobitel na taj firmware. (a ima nas puno takvih)
kada upisem *#0000# i odem na update firmware - nema nista, kaze da imam zadnji. u cemu je problem?
hvala unaprijed
Što se tiče updata imaš: OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
probaj sa promijenom product code-a pa updatom preko NSU, sve ti ima u gornjem linku
HC4L
hvala, nadam se da cu znat to rjesit
mob ti je mozda brandiran pa zato nema update-a za tvoj mob----
promjenis product code(ako nemas garanciju) na balkan ili na euro...ovisi trba li ti hrv jezik ili ne...i sa nsu updeatas mob
okej, hvala...imam garanciju ali opet bih to napraviokako promjeniti prodact code? citao sam nesto da se to radi preko nokia updatera ali imam novu verziju tog programa pa tamo nema opcija nigdje da se promjeni product code
napravio bih to jer sta mi vrijedi ovakav mob ako ne mogu na njega stavljati razno razne programe, aplikacije...
hvala puno ljudi, ali samo mi nesto nije jasno, pa ako mozete da mi objasnite.
kako da nadem koji je product code valjan za firmware v30 i da je na hrvatskom jeziku?? ako mi jos to netko moze objasniti ili kaze koji je tocno bio bih mu jako zahvalan
napravia san promjenu product codea ali sam koristia Euro1 product code ... i uspjesno instalira v30
naravno bez hrvatskog, da li mogu kako ponovo preko NSSa učitat 0559395 balcan blue pa ponovo instalirat v30. ako mogu, kako .. jer nakon pormjene product codea u NSSu na balcan blue ne mogu ponovo instalirat v30.
U can only do what you allow yourself to do ...
probaj promijeniti product code, pa napraviti update
mislim da će te samo pitati da li želiš reinstalirati tu verziju firmware-a koju imaš
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znam da postoji mogucnost da ti mobitel kaze da nema updatea ako ides direktno preko njega update raditi, ali ako ga prikopcas na kabel onda ima. Tj OTA update izdaju kasnije od ovih update "normalnih"
coma znam, to stoji ..
@ Ico - da probao sam, ali samo mi kaze da vec imam instaliranu najnoviju verziju firmwarea.
U can only do what you allow yourself to do ...
Bookmarks