zaključano karticu nemožeš formatirat.
Kao što u naslovu piše ima tko čitač za mmc kartice treba mi da mi neko formatira karticu,jer imam je doma a nemogu ništa s njom jer neznam security kod.
zaključano karticu nemožeš formatirat.
pa dobro nemožeš formatirat,al ako imaš card reader imaš programe pomoću kojih je možeš odključat i tako riješi cjeli problem i možeš karticu koristit.Šta bi ja trebo po tebi bacit karticu u smeće.
prvo pripazi kako se postavljaš nekome tko ti je priskočio u pomoč
drugo ,prouči pravila foruma jel ja moram selit threadove zbog toga što ti ne čitaš
treče koristi search:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17888
MARINE poštuj ljude koji ti žele pomoći!!Izvorno postao M A R I N
Mogao si i objasniti iz kojega je mobitela zaključana kartica!
Zadnji uredio zappan : 05-02-2006 u 21:09
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kartica je bila u nokiji 3230 i zaboravljen je security kod i nemogu niš s njom osim da nabavim čitač za tu karticu i našo sam neke programe pomoću kojih ću rješit taj problem.
Zadnji uredio zappan : 05-02-2006 u 21:09
ma doma ajde! sad bi ti šamarčinu zveknio za kulturu! joj kako me na živciraju ovakvi ljuidi ko ti!
prvo Sodom je leek koji je meni a i drugima sa symbian mobitelima puno pomogao ...i kao prvo imaj respecta na ovom forumu prema ljudima koji su tu duže od tebe...drugo!
ako si već našao soft ne znam ja da sam na tvom mjestu podjelio bi to sa kolegama forumašima..zato i postoji forum da se družimo zezamo ali i da naučimo i pomognemo ekipi! zar ne??
pokušo je moj frend moju zaključanu kartic formatirati ali bezuspiješno.....sad nešto drugo smišljamo pa ćemo probat...ako otkrijemo kako narvno da ću napisat kako i što...
mama ti sestra!
imam isti problem ali ja sam frendu stavljo novi firmware u 5610 i budala mi nije rkeo da nije izvadio karticu i kada se mob upalio kartica trazi neki kod ne mogu je pokrenuti niti u readeru niti nista da je formatiram ili sta god moze pomoć mozda
Bookmarks