Da...
Daj objasni u čemu je problem.
EDIT: A, "nvlddmkm" je driver
Ja sam mislio da si to bezveze napisao![]()
dajte nekakvu pomoc majke mi razbicu i vistu i komp, probao sve povisivanje radnih taktova potrosio brdo para na nadogradnju hardvera, iskljucio aero, ma sve moguce vise mi ni sam bog nemoze pomoc, nadam se da netko ima nesto pametno, prosurfo cijeli bozji internet sve forume video sve moguce nista nisam sredio, dajte neko ako ima slican problem mozda neko zna da mi moze pomoc..hvala!!![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Da...
Daj objasni u čemu je problem.
EDIT: A, "nvlddmkm" je driver
Ja sam mislio da si to bezveze napisao![]()
Zadnji uredio georgy : 04-08-2009 u 21:03
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To i je problem, što očito nezna opisati problem i dobiva takve odgovore. Čudo da mu teme uopće ostaju neobrisane.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ispricavam sve svima, ali dok sam pisao ovo screen mi se ugasio 9 puta, nemogu niti jednu postenu igru igrat ma niti solitaire u full screenu, a da mi ne dodje jako lijepa poruka "Driver nvlddmkm stopped responding and has recovered",
@Mario, bio sam i tu i nista to ne pomaze, neznas to kad "nisi u kozi", kazem toliko linkova sam vec pregledao da mi je zlo xD, nezz vise stacu, ali opet nije mi jasno, zasto vista ima toliki support za sve ostale sitnice a za jednu ogromnu sitnicu nema fix, to mi nije jasno, ko tu koga ***..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ja uvijek dajem isti savjet kad je Vista u pitanju,i najvjerojatnije sam dosadan i zvucim ko pokvarena gramofonska ploca vise,al anyway:
Zasto ne stavis Xp?
Mislim,zvuci glupo i nazadno,al brate meni je taj OS najstabilniji za moje potrebe,i stvarno nemam motivaciju,niti ce mi ikad past na pamet stavljat Vistu. To je naravno moje misljenje,al eto,svejedno...
smuch ti daje najbolje moguce rjesenje... kada i ako to popravis naici ce nesto novo sto ce te isto toliko iznervirati. da je vista dovoljno usavrsena ne bi u tako kratkom vremenskom razmaku odmah sedmicu napravili...
anyway pogledaj ovaj sajt
problem je toliki da je cak dobio i svoj sajt![]()
Možda da se prebaciš na Windows 7?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Koja je konfiguracija?
Vista s updejtovima ili be njih?
Koja verzija drivera?
Puno si napisao, ali ništa od toga nije ključno.
vista je sa sp 1 i 2, sedmicu necu nezz zas, nije mi to to, drivriveri najnoviji za nvidiu, a opet ja bi se prebacio na xp black, al onda opet sve nanovo stavljat i to, pa me zanima ako ima nekakvo rijesenje, jer ja ne kuzim milion ljudi ima isti problem, vista je kriva, sav moguc support za nju, a za to s*** nema niceg, nazvacu personalno bill gatesa xD pa cu mu urucit mnogo toplih samara, sto nemogu sredit tu sitnicu..mislim to je za posramit se i to na veliko..toliko o uspjesnosti, ako nece biti nikakvih fixova idem na xp black i đenja, vec mi je pun kufer te viste...popljuvo bi sve masnjake po njoj xP..
Ako zelis da komp bude stabilan i da se ne rusi bezveze,te dark,beast,i ostale điđe-biđe limited edišn verzije poput Xp Black nemoj stavljat na komp. Ako zelis da ti iz cista mira komp zablesi,be my guest...
ma osim toga tu pokraj mene je xp sp3 instalacija sa svim driverima, to lijepo stavio, i napokon mirne duse mogu igrati, nezz zas sam opce tu vistu stavljao, cista prolazna faza, i osim toga sjetio sma se da na toj instalaciji u setup-u automatski stavlja i jedne od najpopularnijih programak koji su free poput: avast 4.8, CCleaner, o&o defrag (licencirana verzija), i ostale poput vlc mp-a itd. sveusvemu pamet u glavu prije inst os-a xD..
Oookeejjj..., sedmicu necu nezz zas, nije mi to to,
Ništa, stavi XP (normal edition) i mirna Bosna...
Ko ti je kriv kaj nemaš Radeon![]()
hehe, to je to, vista zakopaj se da te ja ne zakopamsad sam hepy sta iam sp3 napokon, uhh, mirne duse igram, radim, sjedim, xD..
Bookmarks