Bilo kakav savjet je dobro dosao...
Danas radim update na mobu na verziju V21.0.010, i sve ok na prvi pogled, ali idem probati ukljuciti BT i pise Nije moguce obaviti bluetooth radnju. Ugasim i upalim mob, opet isto. Napravim master reset, ista stvar. Sad mi i Wifi ne stima. Probao jos jednom update (reinstall), ali bez srece![]()
Bilo kakav savjet je dobro dosao...
meni kamera nije radila na n96 pisalo je "kamera: značajka nije podržana" odnesi ga di si ga kupia sa garancijon i sve ce ti sredit ja sam jos i product code minja i nisu primjetili i prominili su mi staklo od ekrana
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
Da imam garanciju, vec bi bila u Mobisu...
ja to nisam uspio za kameru nac rjesenje na internetu, svi su govorili odnesi u servis i strani forumi
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
Očito je došlo do greške u sustavu mobitela, tj. Product code-a i hrvatske verzije firmwarea. Pošto isključujem mogućnost da ti je pregorio Wi-Fi predajnik ili BT, ostaje samo softver koji očito ne može pokrenuti neke hardverske komponente.
Pokušaj ga upgradeati na originalnu inačicu, pa odaberi engleski za jezik uređaja, a poslije toga promijeni Product code i preobrati ga na hrvatski.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hvala Moby na savjetu.
Probat cu to, ako ne uspije radim downgrade...
Nakon promjene Product codea i ponovnog flashanja, problem ostajeIzgleda da je problem sa tom revizijom FW, pa idem probati napraviti downgrade pomocu JAF-a i emulatora..
Imam problem kod flashanja, naime preko Navifirma sam skinuo potrebne flash filese (v20.0.056), sad bi trebao preko JAF-a ubaciti (manual flash), MCU file bi trebao biti onaj najveci file, medutim kad idem ga ubaciti trazi me neki CMT file kojeg uopce nemam medu skinutim fileovima..pa ne znam jel bi trebao to convertirati ili?
Zadnji uredio Ico : 04-08-2009 u 17:59 Razlog: spojeni uzastopni postovi, postoji tipka EDIT
neznam ali kad sam ja iso plash preko phoneix neki file je nedostajao ali tako je trebalo biti
Hmm.. ne znam, sve bi trebalo biti tu, mozda je do Viste, pa cu probat na XP-u...
Bookmarks