Imam priliku mijenjati 6170 za E800 i još bi dobio 300kn...po vašem mišljenju, je li to isplativo? E800 je star mjesec dana i ima svu opremu i garanciju...
Imam priliku mijenjati 6170 za E800 i još bi dobio 300kn...po vašem mišljenju, je li to isplativo? E800 je star mjesec dana i ima svu opremu i garanciju...
Bom Chicka WahWah
Po meni vrlo isplativo! Ja bih u svakom slucaju prihvatio ovu trampu! E800+300 kn+garancija...za 6170, ne znam da li za Nokiu imas garanciju, ali cak i u slucaju da imas ok mi je zamjena, jer ovaj je Samsung, meni osobno, nekeko dopadljiviji, od ove Nokie (jedina prednost Nokie je EDGE, ali brjem da ti to i nije toliko bitno). Pored toga nesto je sitniji i laksi, kazu da barata i nesto malo boljom kamerom sa flashom (imao sam ga na koristenju par dana i svidio mi se iako sam nakon T100 rekao nikad vise Samsung)! Jedino sto se navodno dosta kvari, ali ako je garancija tu, nemas brige, a gledajuci tvoj sig, nece taj Samsung u tvojim rukama doceketi istek garancije (samo pazi zappan rece da je sig ogranicen na tri, najvise cetiri retka, stoga malo uspori sa zamjenama mobova, jer uskoro neces imati gdje pisati)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
lol,dobra....ili ce morat prec na manji font
takoder se slazem sa bimbijem,uđi u ovu zamjenu,nečeš ništa izgubiti baš naprotiv čini mi se da si od p900 kad si htijeo preč na nešto jeftinije to uspio i putem pokupio dosta love![]()
Jesam, od P900 sam skupio nekih 700-800kn...![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks