Mislim da je sitna razlika u "RAM-u" i procesoru.
Moja preporuka 3660.
Dal mi netko ko ima taj mobitel(jedan od njih) moze reci koja je razlika između njih(osim ekrana) i koji je isplativije kupit(uskoru mom burazu rod. pa poklon..)
May the Force be with you!
Mislim da je sitna razlika u "RAM-u" i procesoru.
Moja preporuka 3660.
Puno hvala,a dal ce svi programi funkcionirat ko na mojem 7610(i)?
Ne. 7610 je hardwerski dosta jači i ima noviju verziju Symbiana.
Kaj nema 3660 7.0.7610 ....i.....(limited edition mobitel,2000kom.)ima 8.0 ko 6630 i ekran 256.neke boja i jos je jaci od 7610 i 6630 znaci da bi video mogo stekat na 3660?
Nisam siguran, ali mislim da ima 6.0 ili neku između. Video bi trebao normalno raditi. Raspitaj se kod Eminema za detalje u svezi sa 3660.
Pitat cu ga
3650 i 3660 hardverske razlike nema u osim boljeg ekrana na 3660...proc je arm(intel arhitektura) sa 104mhz i 2 mb memorije(ram) i 4 mb(rom),a 3650 i 3660 koriste istu verziju 6.0 a 7610 7.0 verziju symbiana,a symbian nije moguče nadogradit npr. 6.0->7.0
Nadam se da sam pomogao
Jesi bogami,a dal netko ko ima obicni 7610 moze rec kako njemu radi video sa kompa(meni na 7610i video koji je u .avi formatu i nijee kompresiran radi ko na kompu)
...ovako,razlika 3650 i 3660 po pitanju hardvera je NIKAKVA...znači,oba imaju sve isto,samo što 3660 podržava ekran od 65536 boja,dok je na 3650 4096...i razlika je u rasporedu tipaka...a symbian je 6.0 ili 6.1...zato većina programa neće radit na 3660 i obrnuto...ali mob je za mene odličan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@IvLajec
Kakav 7610i? Taj model ne postoji
Cykke postoji,postoji al ga malo ljudi ima i nemos ga samo tako nabavit.Ja necu rec iz osobnih razloga odakle mi a ako te tako zanima nek ti IggXy prosljedi moju poruku.i nemoj ju raspacivat okolo
Ispricavam se na svojoj skepticnosti...
Mob fakat postoji![]()
Ovak,ima ekran 256.neke boja,24MB ram,graficki akcelerator,Symbian 8.0,kameru 1.3MP(ali slike nisu tako velike) i to bi bilo sve,limited edition je bezveze,bilo bi bolje da je serijski modelali ovako ga niko nema,samo ja kolko znam
@ivlajec a je ti teško pada što ga imaš samo ti,naročito ako uzmemo u obzir specifikacije modela!!!
:-)))))))))
zeemax
Jako tesko![]()
Samo nema EDGE ni 3G
A sta bis jos da ti i titra jajaca...![]()
E kad bi i to mogo....![]()
stavi u džep i zovi s fiksnog moba ili iskušaj onu app,mislim da se zove assvibration!
zeemax
probat cu![]()
samo nemoj predugo da ne rikne vibra!
zeemax
Bookmarks