Gle novine, na hrvatskom su
Inače, dobar dummy telefon, velika rezolucija (najveća do sad na dummy telefonu?)
Baš me zanima kak je došo do Kroejše?![]()
Gle novine, na hrvatskom su
Inače, dobar dummy telefon, velika rezolucija (najveća do sad na dummy telefonu?)
Baš me zanima kak je došo do Kroejše?![]()
Totalno neobičan dizajn, fora je i sviđa mi se. Kockast, a dobro izgleda. I ekran je 3,2 inča, a kad držim mobitel u ruci, uopće ne bih rekao da ima toliko. I ovo s rezolm je super. Mislim da je Samsung Jet krenuo u ofenzivu sa super rezolucijom na dummy mobitelima.
Našao sam prilog u emisiji Novi Milenij o GD880:
Plus: Dizajn, rezolucija, veličina zaslona, brzina odaziva sw-a, touch, kućište od nehrđajučeg čelika i kaljeno staklo na displayu. Odlična vidljivost ekrana na suncu.
Našao sam ga u VIP-u.
@ mobber
BTW kad kažeš 'dummy', na što misliš?
Znači u biti "smartphone-like" telefon. Na youtubu su ga nazvali superphone
Na youtubeu sam našao ovaj product film. Super je ova opcija LG Air Sync. S njom sam si sinkronizorao kontakte sa Gmaila na LG Air Sync i sa LG Air Synca mi se sikronizora na mob. Iako sa Gmailom mogu direktno preko Exchange servera sve sikronizirat (googleova beta usluga).
Minus: Exchange cucla dosta bat ako hoćeš da ti mailovi dolaze realtime. Ali radi odlično.
The LG Mini is the worlds first super phone. Do you want to know what makes the LG Mini a super phone? Check out this product movie. It explains the features of this high tec superphone. New compact and slim Mini GD880. Small phone, big screen. Read more on www.lge.com/hr
LOL je ovo s balončićima. Objašnjenje za LG Air Sync.
Da, fora je ta sinkronizacija
Bookmarks