licencni kod neces nigdje dobiti bez placanja, ne postoji nokia maps za n73 koji je krekiran
snimio sam novi firmware i dobio nokia maps i sve i tu sam citao po forumu puno jel moze radit ofline i skinuo sam map loader i skinuo mapu hrvatske i hrvatski jezik i sve ali udjem u nokia maps sada i nema ni karte ni nista opet sam online moze radit sad pitanje ?
onaj licencni kod kaj me trazi kak da ga dobijem bez placanja i jel se moze to ikako zaobic da krekam nokia maps ili tako nesto nov sam u tome pa i neznam bas pa ako ima ko znanja o tome bio bi jako zahvalan
hvala unapred
licencni kod neces nigdje dobiti bez placanja, ne postoji nokia maps za n73 koji je krekiran
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nekuzim bas a daj mi reci zakaj onda karte ima za skinuti kaj nebi trebo s time radit pa makar bez gps-a ko recimo google maps samo ofline??
pretraživanje i pregledavanje karata je besplatno, plaća se samo glasovna navigacija, a za to ti treba GPS prijemnik i moraš kupiti licencu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
a kako da ugasim da mi je ofline a da mi ipak pokazuje kartu hrvatske ako znas mozda
Bookmarks