Preporučam ti da si rađe kupiš irdu. Jeftinija je, brža i praktičnija
Gdje ga je moguce nabavit i za koliko love?Ili neka mi neko kaze koji je kabel od drugih modela samsunga dobar isto.
Preporučam ti da si rađe kupiš irdu. Jeftinija je, brža i praktičnija
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
A gdje skinuti softver za samsunga?? S nokiom i SE sam dobila cd-e, a za samsung ne???
Koliko kosta irda i jel ima bas za ovaj model samsunga?
Hmmm... Inače je soft za svaki Samsung mob na njihovoj strnici ali sad je tu samo neki "Easy GPRS Manual"?! Javit ću kad prošvrljam malo
Zadnji uredio Hrc : 01-11-2004 u 02:55
E jel se moze isto ubacivat melodije i slike sa irda?Ustvari sta se sve moze s njim?
Da, ali trenutno nema softwarea za P510 izgleda. Pogledajte ovo
Sad ne znam jeli to taj software ali ću skinut pa ću vidjet
ma HRC ja mislim da je to priručnik za upotrebu mobitela, ali vas sve skupa molim da mi pronađete taj softver, i sve lijepo napišete šta trebam napraviti jer sam vam ja više prestara za upuštanje u takve potrage, ajde pliiiz!!
Kad bi vidjela da ima i link pod nazivom "Software" na toj stranici bilo bi super
http://www.samsung.com/Support/Produ...e=SW&language=
Ja imam taj EasyGPRS (nije samo za GPRS nego i za slike i melodije prebacivati) ali mi se u File -> Setup ne prikaže Irda. Kaj da napravim, zna li itko?
Navodno odgovara kabel za stariji model Samsunga V200,inace kabel se moze nabaviti u firmi Solvens iz Splita (120 kn)Izvorno postao sirius
Bookmarks