dakle, danas mi iphone 3.0 drmnuo na pod. bijeli ekran, reset i nakon toga proradio. ništa slomljeno, činilo se da je prošlo bez posljedica.
dok malo kasnije nisam primila sms i išla odgovoriti te shvatila da na nekim dijelovima ekran ne reagira. konkretno, 4. red ikona - sve mrtvo.
mob je star dva mjeseca, garancija je tu i što sad napraviti s njim da bih garanciju mogla iskoristiti?
ako tko ima kakvu dobru ideju biti ću zahvalna.
hvala!
Čuj, tko pita ne skitaMalo mi je bio bed tamo pitati na koji način zmuljati i ostvariti garanciju ali poslala sam pm Tommu i sad čekam. U biti, pitanje bi bilo na koji način "ubiti" uređaj da se to ne skuži. Ma ne znam ni sama, ljuta sam ko pas. K tome sad sam se vratila na N95 i hoću popiz... Tek sad kužim koliko je iphone stvarno dobar. I brrrzzzzz
![]()
Ekran nije puknut. Ne vidi se ni crtica na njemu. Jedino jedan manji dio ekrana ne reagira na dodir. Ako se razumijemo jer ne znam mislimo li na isto kad kažemo "ekran"Sad, kad se mob raskopa, na što to liči iznutra stvarno ne znam.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
tnx wildbabe, i ja tako nekako razmišljam. iako, evo baš pretražujem google, a u tražilicu imam upisano "how to kill an iphone"
budem još pričekala preko vikenda, a ako ima netko tko bi mi mogao dati dobar savjet kako učiniti ovo iz googla, a da se ne kuži, nek mi pošalje pm. plaćam ćevape
mislim, dovraga, ljudi rade upgrade i dobiju ciglu, valjda ima neki način da se to "slučajno" napravi.![]()
dižem temu, imam jedan iphone 3g sa puknutim ekranom, puknuo je u gornjem lijevom kutu, pa me zanima koja je cifra i da li ima neki servis koji mjenja ili samo kod ovak nekog?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
novi ekran zajendo sa staklom i zamjenom cca 900kn u OS
RoBee
a dobio sam ga za 400knno way
![]()
odi na Mackorisnik forum, ima tamo majstor Tomm pa ga pitaj za cijenu.
btw. što misliš zakaj si ga dobio za 400 kn? jer je popravak ekrana jeftin?![]()
ma,u tarifi je bio zato sam ga jeftino dobio
nije meni uopće frka, imam i 3gs, reko čista da pitam koliko košta
kontaktirat ću ga, čim me aktiviraju
Bookmarks