mislim,znam da ima fora sa blutoothom ali nedam 300 kuna za taj kabel,jel zna neko da se moze direktno sa neta za dzabe slati slike na mobitel
mislim,znam da ima fora sa blutoothom ali nedam 300 kuna za taj kabel,jel zna neko da se moze direktno sa neta za dzabe slati slike na mobitel
Preselio sam temu jer si ju postavio u krivom dijelu foruma, molim te pripazi na to ubuduće.
Što se tvog pitanja tiće nisam baš razumio što točno želiš, da li želiš nekome drugome poslati MMS s neta ili želiš sebi nešto prebaciti s mob-a ili na mob?
Bluetooth nije kabelveć tehnologija koja omogućava prijenos podataka bez kabla, a bluetooth dongle-ova ima već i za 200-njak kuna, možda i manje...
...ovo sa slanje mukte MMS-a je već urbana legenda...
Nikad to ne budeš našao (osim ukoliko se uvališ nekom drugom na račun ali o tome neću)...
ma znam da to nije kabel,samo sam tak reko,znam kaj je blutooth,nego i meni se cini da je to nemoguce sto vise kopam po netu,previse informacija a sve za ku.....
ma nedam ni 200 kuna,naci cu neko rjesenje
Koliko ja znam nema sanse za dž novaca.
Eto ja sam kupio Microneto-ov bt adapter za 140kn ak se nevaram ili nesto malo jeftinije moro bi pogledat, 2god. garancije u ve-milu.
Ali to svejedno ne riješava besplatno slanje MMS poruka![]()
@crni_macak79, što si ti točno želio sa BT-om napraviti?
nepostoji takav sajt
ma nemojsad postoji he he
...pa reci koji je...Izvorno postao Makyyy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nebu nist od tog dzabe slanja mms vidite i sami da trazimo gdje ima pokoja stranica koja salje sms i radi redovite i bez problema..Izvorno postao Eminem
a koji to?
ja sam bio prije par tjedana upisao u google "send free mms" i onda sam s jedne stranice slao mms al ne znam dal je uspjelo....
https://mojportal.ht.hr/default.asp
e sad,ocito je da se morate registrirat.
bolje receno , morate registrirat jedan cronet broj.
mislim da je do sad sve legalno..necu dalje![]()
go figure![]()
Izvorno postao Gruntovčan
MMS se naplaćuje, a imaš 30 free SMS poruka
..."dakinho",oprosti,ali ovdje se radi o MMS-u,ne o wap mogućnostima i slanjima slika na taj način...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks