Dakle, flesovao sam Motorolu E1000, i ucitao monster pack, ovaj http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=58459 , a posle njega i ovaj R26LD_U_83.39.27I_flash_lp0039_by_k500zm.shx i posle njega jos neke i sve idealno radi, prijem je bolji, baterija duže traje, nema talijanskih gluposti sa njihove 3 mreže, čak mi je i GPS proradio, generalno sve je bolje osim jedne stvarčice, a to je da mi telefon vise ne prepoznaje micro SD karticu. Formatirao sam je na razne načine od FAT 16 i 256 MB do far 32 i 2 GB i ništa. Preko samog telefona ne mogu da je formatiram prijavljuje mi gresku -Format Failed- a kad hoću da vidim detalje o kartici uvek, šta god radio sa karticom prijavi Free 0.00kb, Used 960512kb i Total 960512kb. Kad mi je kartica u telefonu ne mogu da pristupi ni muzici i sličicama koje su memorisane u samom telefonu. Šta sam uradio i kako to da ispravim, ne znam. Predpostavljam da sam fleshovanjem obrisao neki sistemski fajl kojeg u ovim monster pack-ovima nema, ako neko ima resenje za moje probleme...
Kartica je ispravna jer u drugim telefonima radi normalno.
Trebao si napravit backup telefona prije flashanja. To je zlatno pravilo za sve mobitele koje modaš. Sad probaj nabavit stock MP pa se pokusaj vratit na staro da vidis jel u tome kvaka...
Bookmarks