Tako je i meni na 7610,i meni bi pomoc dobro dosla...
I ako netko zna zasto ne mogu preko BT slat melodije koje sam stavio preko kompa,pise mi da su copyright...
Imam NOKIU 3650 (v.4.13).Kad pokusam da uradim INSERT-*.mid ili *.wav fajla u MMS,samo kaze FORMAT NOT SUPPORTED. Ima li neko resenje za to?Ne mogu nikome poslati nijednu melodiju osim *.amr fajlova.
Tako je i meni na 7610,i meni bi pomoc dobro dosla...
I ako netko zna zasto ne mogu preko BT slat melodije koje sam stavio preko kompa,pise mi da su copyright...
Probaj sa programom MMS it ( nac ces ga na www.nokia.petrucci.ch )
Zadnji uredio IvLajec : 26-10-2004 u 17:10
problem je što je nokia ubacila u novije verzije softvera copywright.
pokušajte .midi preimenovati (samo extenziju) i onda poslati.
onaj tko primi preimenuje ext. nazad i to je to.
problem je što kod nesymbiana vjerovatno ne možeš preimenovati nazad.
javite jel šljaka.a MMS it?
zeemax
Ali copyright pali samo na *.mid ali ne i na wav. Što to sad znači da se ne mogu slati stvari snjimljene sa Voice recorderom? (Voice recorder snima u wav)
...we are eternal all this pain is an illusion...
Recimo ne mozes slati .mid niti .jar (J2ME igre).
Ali ako saljes na drugi Symbian mob, onda samo preimenujes extenziju u recimo .jara i sve sljaka.
Ali kada saljes frendu na V525, onda ne radi
Jel postoji kakav program koji bi maknuo te restrikcije?
MMS it sljaka bez problema samo sto moras znati broj na koji saljes jer ne mozes doci u imenik(i podrzava slanje email-a na komp)
May the Force be with you!
Problem je resen sa "MMS it".Program radi fenomenalno.A sto se promene ekstenzije tice,nema sanse. A i voice recorder snima u *amr a ne u *wav ekstenziju. Fala svima na saradnji.
Pozdrav!!!
Jos jedan program je MMS it(opet)radi bolje i ima pristup imeniku,ovaj gore je bio beta verzija,site isti
drago mi je da si uspio riješiti problem i što sam ja naučio isto (nemam takvih problema,ali da mogu savjetovati drugima)
zeemax
I meni je drago
Bookmarks